Сезонът на тротинетките

Вече настъпи! И вашите хлапета нямат търпение да се включат в него.

0
 

Сподели

Shares

Всъщност, почти всеки сезон е подходящ за каране на тротинетка. Дори през зимата тя може да бъде използвана на закрити рампи, особено ако е модел, подходящ за правене на трикове.
Есента обаче наистина е перфектна – жегите отминават, децата се връщат от село и от море, започват да ходят на училище. Какво по-хубаво от това да им осигурите лесен и забавен транспорт дотам, както и занимание за свободното време? Все пак, искате те да се движат повече и по-малко да висят пред таблетите, нали?

Тротинетките на Zycomotion.

Благодарение на Scott Bulgaria, вече можете бързо и лесно да прегледате продуктите, представяни от две от най-големите компании, произвеждащи тротинетки – Madd Gear и Zycomotion. От години насам Zycomotion са известни с изключително дизайнеарския си подход – техните тротинетки, предназначени за най-малките момчета и момичета, изглеждат просто невероятно, но също така предлагат удобство и сигурност. Продуктите на Madd Gear пък са насочени по-скоро към тийнейджърите с влечение към спортовете, екстремните спортове и триковете на рампа, затова и тези тротинетки са изключително здрави и издържащи всевъзможни натоварвания.

Един от продуктите на Madd Gear.

За да ви бъде още по-лесно, подготвихме кратка селекция с детски продукти, които, уверени сме, ще ви свършат отлична работа.

Ако детето ви е съвсем, съвсем малко (под 3-годишна възраст), вземето му пушбайк Zycom Running Bike Zbike. Освен че изпъква със страхотен дизайн, супер удобни грипове и седалка, с него детето ви ще направи първите си стъпки в колоезденето и ще усъвършенства баланса си.

Пушбайк Zycom Running Bike Zbike.

Отново с цел развитие на усещането за баланс при детето можете да заложите на тротинетка Zycom Scooter Zing. Тя е с три колела, а уникалният й механизъм за завиване и по-широката дъска правят ученето по-лесно.

Тротинетка Zycom Scooter Zing.

Ако децата ви са пораснали (8+ години) и вече могат да учат специфични трикове, можете да им вземете тротинетка MGP Scooter VX4 Pro – тази зелена красавица е супер висок клас, направен най-вече за активно ползване и трикове. И върви с комплект жестоки стикери, с които да я персонализират!

Тротинетка MGP Scooter VX4 Pro.

Тийнейджърите, които са решили сериозно да се занимават с своите тротинетки и да ги карат по няколко часа всеки ден, заслужават MGP Scooter VX7 Pro или пък още по-добрия MGP Scooter VX7 Team. Здрави и перфектно изработени, те гарантират страхотно изкарване и максимална сигурност.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.