Еспадрили Miura – стъпка към следващата категория

0
 

Сподели

Shares

Наближава сезонът, в който горещините ще останат на заден план. Тогава катерачните обекти  ще бъдат още по-огласявани от виковете и поривите за успех на мнозина, които искат да „строшат“ поредната категория.

За да се случи това обаче има няколко важни аспекта, които ще ви помогнат да стигнете мечтаната цел много по-лесно. Един от тях е обувките за катерене или така наречените еспадрили. Всеки катерач знае, че добрите резултати са постигат благодарение на симбиозата между качествата на човека и еспадрилите, с които се е устремил нагоре.

Еспадрили Miura

Ако се причислявате към категорията на по-напредналите в този спорт и вече търсите прецизността при стъпване, и не само, La Sportiva имат перфектния модел за вас. С него несъмнено малките стъпки няма да ви се струват нещо невъзможно. A това ще ви помогне да достигнете нови висини.

 

Моделът еспадрили La Sportiva Miura

Със своята твърдост и прецизност, еспадрилите Miura са верен помощник на мнозина, които непрекъснато развиват уменията си в катеренето. Освен това те се характеризират с добро сцепление и чувствителност. Върхът им е много агресивен. Това гарантира ефективност при преминаване на малки ниши и цепнатини.

Моделът еспадрили Miura има и мъжка, и дамска версия. Можете да ги намерите както с връзки, така и с велкро лепенки. А теглото им е само 450 гр. (за 39-ти номер).

Еспадрили Miura

Откъде да си купим еспадрили Muira?

Моделът можете да намерите на място в магазини SportBox или онлайн на сайта им.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.