Филмът за „Лъвско сърце“ вече е онлайн

0
 

Сподели

Shares

„Цената на мечтата“ е филм, който отвежда в света на ултра крос триатлона. 24-минутният късометражен филм помага на зрителите да съпреживеят емоцията както на организатори, така и на участници от първото издание на състезанието „Лъвско сърце“. Продукцията вече имаше премиера в телевизионен ефир. Всички, които са я пропуснали или искат да я гледат отново, вече могат да го направят безплатно онлайн тук.

Филмът е подходящ  и за тези от вас, които искат да вземат участие във второто издание на „Лъвско сърце“, което ще се проведе на 2-ри и 3-ти септември 2017. В него ще могат да видят подробности около трасето и всичко, което преживяват участниците по време на предизвикателството.„Лъвско сърце“

Ултра крос триатлона „Лъвско сърце“

Надпреварата се провежда в района на Приморско и Странджа. Общата дистанция е 140 км и е разделена на следните етапи – плуване в залив Перла – 3 км, планинско колоездене из Странджа – 116 км и бягане в резерват Ропотамо – 21 км. Общото времетраене на състезанието е около 12 часа.

Една от основните цели на надпреварата е да събуди свръхчовешкото във всеки участник – неговото „лъвско“ сърце!

Условия за участие

В „Лъвско сърце“ могат да участват всички мъже и жени, които са навършили 18 години. Тази година има възможност и за участие на щафетен принцип, като отборите трябва да са от трима състезатели.

„Лъвско сърце“

Регистрацията ще е отворена само 2 дни, до 18-ти август. Ако искате да се запишете за надпреварата, можете да го направите сайта на събитието.

Повече информация за утра крос триатлона „Лъвско сърце“ можете да намерите на както на сайта на събитието, така и на фейсбук страницата му.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.