Да полетиш с балон по време на „Въздухария“

0
 

Сподели

Shares
Балон
Снимка: brisbanehotairballooning

Освен с парапланерите, които ще кръжат в небето над „Въздухария“, по време на фестивала ще можем да полетим и с въздушен балон, благодарение на „Аероакт“.

Всеки, който иска да изпита изживяването да се издигне в небето с едно от най-романтичните летателни средства, ще може да се запише за два типа полети: свободен и с привързан балон.

Свободните полети с балон ще бъдат осъществявани след края на фестивала, заради спецификите на летателното средство и възможността да излита рано сутрин. За тях можете да се запишете обаче още сега, като трябва да имате предвид, че балонът може да качи до четирима души на борда. При предварителна продажба, цената на човек за свободен полет ще бъде 260 лв.

Част от парите, събрани от заплащането за свободните полети с балон, ще отидат за каузата „Лети повече“. Целта на „Лети повече“ е да осъществява безвъзмездни полети с парапланер за хора в неравностойно положение, като по този начин открива пред тях възможността да изпълнят нещо, за което може би не са подозирали, че е възможно да направят – да полетят.

Запиши се за полет с балон тук.

В дните на „Въздухария“, пък ще бъдат организирани полети с привързан балон. Продължителността на тези полети е между 5 и 10 минути, а цената на човек ще бъде 30 лв. Записванията за тези полети ще се извършват на място, по време на „Въздухария“ в зоната на „Терминала“.

Балон
Снимка: Oregon Eclipse

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.