Картинг битките на Red Bull ни очакват

0
 

Сподели

Shares

Този септември всички имаме възможността да влезем в света на Red Bull. Задава се картинг надпревара и единственото моторно състезание на Red Bull, в което вие сте главни герои.

Ако сте любители на картинга, имате смелостта да „скачате“ върху педала и се чувствате достатъчно окрилени да покажете възможностите си, Red Bull Kart Fight Bulgaria 2017 ви очаква на четири писти в България.

Двигател на събитието е Павел Лефтеров – един от най-успешните български автомобилни състезатели, с победи не само у нас, но и в Европа.

Bulgaria Kart Fight

Четирите писти ще очакват да покажете уменията си в посочените срокове:

1. Варна – картинг писта Варна от 01.09. до 15.09.
2. Стара Загора – картинг писта Биго карт от 02.09. до 16.09.
3. Пловдив – картинг писта Лаута от 08.09. до 22.09.
4. София – София картинг Ринг от 09.09. до 23.09.

Състезанието ще се проведе в три етапа, както следва:

1. Индивидуални квалификации в четирите града. Всеки, който иска да участва, ще разполага с 14 дни, за да постигне най-добро време на някоя от пистите. 20-те най-бързи състезатели от всяка писта ще се класират за регионалните квалификации.
2. Регионални квалификации – Тримата най-добри пилоти от всяка писта ще се класират за Финала във Пловдив на 30-ти септември.
3. Финал – Дванайсетте най-добри състезатели ще премерят сили, умения и издръжливост в надпреварата за титлата шампион на България.

Победителят ще спечели незабравимо пътуване до Red Bull Ring, Австрия, където ще има възможността да тества и да се наслади на уникалното усещане да бъде пилот на KTM X-Bow.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.