Том Шар спечели състезание от Vans Park Series

0
 

Сподели

Shares

Vans Park Series е едно от най-вълнуващите събития за всички, които обичат скейтбординга. Състезания се провеждат през цялата година, а досега най-добрите скейтъри са се състезавали в Австралия, Бразилия, Швеция и Канада.  Последната спирка беше в Хънтингтън Бийч, Калифорния, където ентусиасти от цял свят се събраха, за да покажат умения, които да ги отличат пред останалите им съперници.

Vans Park Series

Победителите на Vans Park Series в Калифорния

Най-добри трикове показаха Том Шар и Бен Хатчел от тима на Monster Energy. Това не е случайно, тъй като и двамата скейтъри имат стабилни позиции в челото през цялата година. 17-годишният Шар успя да надмогне себе си и травма в коляното, за да се качи на най-високото стъпало на почетната стълбичка.

Част от невероятните изпълнения на победителя бяха: тейлслайд към огромно 540 в дълбоката част, але-оп баксайд оли, кикфип индиграб трансфаер, стилен стейлфиш, бексайд бигспин дизастър, фронтсайд блънт и още трикове събрани само в 40 секунди.

Vans Park Series

Друг състезател, който спечели сърцата на публиката беше Ишод Уеър. Той отиде в Калифорния след победата си в стрийт състезанието на Копенхаген Оупън. И въпреки че не успя да се класира за финала, той си гарантира мястото на предстоящия световен шампионат през септември.

Предстоящи състезания

Класирането убедително се оглавява от Шар, но най-важното състезание за годината тепърва предстои. На 23-ти септември в Китай новият световен шампион ще вдигне титлата. За надпреварата са поканени само най-добрите състезатели, организаторите обещават много екшън и зрелище.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.