Виртуална разходка в океана

0
 

Сподели

Shares

Влаковете Евростар пускат безплатна услуга – изследваш океана, докато прекосяваш Ламанша чрез виртуална реалност.

Магията се случва чрез слушалките „Евростар Одисея“, които са съвместими със смартфони и ще бъдат на разположение на всички пътници през цялото лято.

Докато преминават през тунела под Ламанша, те ще могат да опознаят скритите дълбини на морското дъно, което е пред прозореца им.

По пътя децата и родителите ще могат да научат повече за морските същества, потънали съкровища и загадъчни морски растения.

Виртуална разходка в океана
снимка: Eurostar

За да получите достъп до новата програма, всичко, което трябва да направите, е да влезете в бордовата развлекателна система на Евростар чрез вашето Apple или Android устройство.

Миг по-късно виртуалният влак се превръща във вагон със стъклен таван, воден от двама океанографи, Роуз и Беноа.

Има и игрален елемент, който помага на пътниците да научат повече за нови биологични видове, а също и истории за пирати, русалки и дори за харизматичния октопод.

Виртуална разходка в океана
снимка: Eurostar

Ник Мърсър, търговски директор на Евростар, заяви: „Хората винаги се питат дали могат да видят рибата, докато пътуват през тунела под Ламанша и ние наистина сме развълнувани да направим това възможно. Ние сме първата транспортна компания, която предлага на клиентите си потапяне в едно незабравимо 3D преживяване.

„Евростар Одисея“ може да се преживее между Лондон и Париж, Лил, Брюксел, Лион и Южна Франция.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.