Кой къде е по Ком-Емине

1
 

Сподели

Shares

В момента най-дългият туристически маршрут на България Ком-Емине предизвиква уменията не на един, а на цели четирима родни атлети. На различни точки от маршрута се намират Антония Григорова, Борислав Йорданов, Божидар Антонов и Любомир Палакарчев.

Ком-Емине

Антония Григорова: Ултра бегачката успя да завърши успешно скоростния си пробег на маршрута, като пристигна на нос Емине точно 5 дни и 22 часа по-късно. В реално време следихме придвижването на Антония тук.

Божидар Антонов: Близо до Върбишки проход, Божо получава силни болки в краката. Малко по-късно, заради болката и няколко изгубвания, Божидар се отказа от рекорда, но въпреки това завърши пробега. Как се движи Божо проследихме тук.

Борислав Йорданов: Велоносецът успешно постигна целта си и постави нов рекорд за скоростно изминаване на маршрута, като завърши с време от 3 дни, 9 часа и 1 минута. Борислав премина трасето с дължина над 600 км с велосипед, тръгвайки в 9:00 ч. на 1-ви август от връх Ком и финиширайки на нос Емине в 18:01 ч. на 4-ти август. Актуалната информация за Велоносния поход е във Фейсбук тук, а в реално време проследихме Борислав тук.

Любомир Палакарчев: По последна информация от неделя вечерта, маратонецът-ветеран е на Върбишки проход. Следим какво се случва във Фейсбук страницата му.

ВИЖ ОЩЕ: Ком-Емине – всичко, което искаш да знаеш

Дизела, Ком-Емине. Фотограф: Камелия Атанасова
Най-дългият пешеходен маршрут в България

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.