Национално предизвикателство „Юнак“

0


Дата на събитието: 17.08.2017

Сподели

Shares

Национално предизвикателство Юнак

Ново предизвикателство очаква всеки, който иска да изпита издръжливостта на тялото си. В дните между 17-и и 20-и август Бургас ще стане домакин на първото от серия национални предизвикателства „Юнак“.

Трасе със седем разнообразни препятствия ще ни очаква на северния плаж. Препятствията ще предизвикат качества като ловкост, издръжливост, адаптивност и точна преценка. Целта е една – да преминем през всички препятствия със собствено темпо.

Национално предизвикателство Юнак
Национално предизвикателство Юнак/Снимка: predizvikatelstvo.com

Има и още обаче, за всички, които обичат да се състезават, на всеки кръгъл час между 10:00 и 19:00 часа ще бъде организирано по едно квалификационно преминаване на препятствията. Във всяка серия могат да взимат участие по четирима участници във всяка от категориите (мъже и жени). Най-бързите двама от всяка квалификация ще участват в дневен финал, който ще се провежда всеки ден от 20:00 часа.

Непосредствено до основното трасе специално е изградено и такова за малчуганите, които желаят също да се впуснат в предизвикателството. На него могат да вземат участие деца до 130 см височина, а тези които имат желание за участие, но надвишават ограничението от 130 см могат да бъдат допуснати за участие на основното трасе, но с придружител и предварително попълнена декларация.

Таксата за участие в „Юнак“ е 6 лв. като два лева от тази сума са предназначени за благотворителна кауза на СНЦ Верният Настойник – “Да зарадваме децата от бургаските села в неравностойно положение със спортно оборудване”. Билети са закупуват на място, всички класирали се за участие в дневния финал се допускат безплатно.
Повече информация за „Юнак“ можете да откриете в сайта тук, а във фейсбук страницата можете да следите всичко актуално.

Национално предизвикателство Юнак

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.