ВЪЗДУХария се завръща. Време е да похвърчим

0


Дата на събитието: 08.09.2017

Сподели

Shares
Въздухария
Снимка: Sky-camp

– Можем ли да полетим, как мислиш?
– Разбира се, че можем.
– Как?
– Ами, например с парапланер.

Чухме веднъж така да си говорят в градинката. Сега най-искрено ни се иска да ги поканим, както всички други, мечтали си някога за хвърчене, на 8-и, 9-и и 10-и септември в Сопот, когато всички ще можем да полетим, буквално (а в сърцата си – метафорично).

„Въздухария“ – фестивалът за безмоторно летене, се завръща за четвъртото си издание. Небето над Манастирската поляна край Сопот ще бъде отворено, за да посрещне в простора си всички професионалисти, любители, мечтатели, които искат да последват стремежа си към свободата.

Въздухария
Снимка: Sky-camp

Фестивалът е празник за всички хора, които обичат природата и живота в хармония със света около тях. За всички, които вече смело достигат небесните простори и за онези, които винаги са носили свободолюбивия дух в себе си, но все още не са успели да полетят.

Хвъркатите хора ще се погрижат да изпълнят въздуха със стотици усмивки и този път. В предишното издание на „Въздухария“ над 400 души полетяха в небето с парапланери, десетки от тях за първи път. Разбира се, на земята няма да е по-малко вълнуващо, защото „Въздухария“ е единствения по рода си фестивал на Балканите, който съчетава безмоторното летене с творчески, образователни занимания и както подобава – много музика. Към мечтателната въздушна атмосфера на феста се добавя и магията на красивата Стара планина, в чиято близост ще хвърчим.

Още информация за „Въздухария“, снимки от предишни издания и форма за регистрация за тандемни полети, можете да откриете на сайта vazduharia.sky-camp.com.

Въздухария
Снимка: Sky-camp

Подробности за акцентите и програмата очаквайте съвсем скоро, а дотогава: затворете очи, вдишайте, издишайте, още веднъж, пожелайте си да полетите, вече сте част от небето…

Въздухария

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.