Надвий влагата, избегни счупванията

Спаси мобилните устройства от удари и влага. Не е трудно.

0
 

Сподели

Shares

Преди време ви показахме как да защитите своя iPhone, благодарение на един от предлаганите от Dice.bg продукти. Чудесно е, че сега, в разгара на лятото, вече можете да намерите още много такива, за да бъдете сигурни, че няма да повредите непоправимо своя смартфон или таблет. Защото летните приключения ще ви отведат на места, където това е повече от възможно.

Продуктите на Armor-X за Samsung (виж Armor-X Rugged Case Belt Clip CX-N5 и Armor-X Rugged Case Belt Clip CX-S6EP) предлагат висока степен на защита за вашия продукт, като едновременно с това всички негови функционалности остават напълно достъпни.
Ако се насочите към Armor-X Universal Waterproof Case and Armband MX-U2X пък, получавате освен ударо-, и водоустойчивост, което е твърде важно при непосредствена близост до реки и морски вълни. или при неочакван летен дъжд.

Разбира се, не са забравени и калъфите за iPhone! С Armor-X Waterproof Protective Case MX-AP5, Armor-X CX-Mi6 Rugged Case и Armor-X CX-Mi6P Rugged Case, вашите смартфони от поколение 6, 6 Plus и 6S Plus

Ако пък искате да се погрижите за безопасността на устройства с големина от 8, 10 или 10,5 инча, Dice.bg отново ви предлагат немалко опции. Удобните за хващане и предпазващи както от надрасквания и удари, така и от проникване на влага Armor-X Universal Waterproof Case and Armband MX-U4X, Armor-X Universal Waterproof Case and Armband AG-W3 и Armor-X Universal Waterproof Case and Armband AG-W4 вървят заедно с презрамки за носене на ръка и на рамо.

Удобството и сигурността преди всичко!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.