Фото и Видео конкурс „Твоята Зима“ на Olympus и 360°

1
 

Сподели

Shares

Фото и Видео конкурс “Твоята Зима” на Olympus и 360°

Предстои ни зима, предстои ни каране, предстоят ни доста емоции! По този случай, заедно с нашите приятели от Olympus, решихме да организираме един фото и видео конкурс на тема „Твоята зима“. Всички вие имате възможност да участвате в него, като публикувате творбата си на фенпейджа на списанието във фейсбук.

Качете вашата фотография или видео, съответно в секция Снимки или Видео във фенпейдж-а на списанието. Отбележете в заглавието, „За Твоята Зима – Olympus и 360°“.

Насоките, които трябва да следвате, са – спорт, природа, адреналин… и сняг, разбира се!
Не кой да е, ами вие ще изберете печелившите. Рейтингът на всяка една от творбите ще съответства на броя ЛАЙКОВЕ /натискания на бутона „Харесвам“/ във фейсбук.

Разбира се, погрижили сме се и за наградите – Olympus са подготвили големи изненади, не малко на брой, като най-големите от тях са най-новият фотоапарат Olympus от серията Tough, специално предназначен за спортуващи хора – ударо- и водоустойчив; ски уикенд в хотел Рила и много други изненади.

Началото на конкурса бе дадено на 18-ти декември, заедно с откриването на сезона на Боровец, а относно края на конкурса… Докато протича карането този сезон, ще тече и самия конкурс. Успех на всички!

Допълнителна информация: Поради зачестили злоупотреби и използване на прекалени спамерски действия на част от участниците в конкурса, организаторите си запазват правото за намеса като жури.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Оф, това с collective stupidity гласуването, винаги ме е спирало от участие. Нека си има експертно жури, някакви хора дето не са хващали апарат да ме оценяват, по-скоро да не ме… ае не ;)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.