Големи летни намаления на The North Face

Почти всички продукти на The North Face са с 40% по-евтини.

0
 

Сподели

Shares

The North Face не правят само плътни якета и високи обувки, с които да можете да покорявате зимните планини. The North Face са приключенска марка, а лятото е отлично време за приключения.
Нещо повече – едва ли има по-добър момент да се екипирате от глава до пети с The North Face продукти – всички те се продават с 40% намаление (освен раниците и саковете, чиито цени са намалени с 30%).

Обърнете особено внимание на тениските – както повелява сезонът, те са завършени в свежи цветове. Отличават се с отлична кройка и гарантират свобода на движението плюс пълен комфорт. Особено ни харесаха дамската Dayspring и мъжката Better Than Naked.

За пълна лекота на придвижването, забравете за дългите панталони и вземете нещо по-късо. Дамският клин Better Than Naked Capri е направен с дишаща материя FlashDry, която отвежда влагата бързо, а мъжките шорти NSR Dual Shorts разчитат на същата технология, за да дадат на мъжете-приключенци комфорт.

Ако тръгнете по планинските пътеки, препоръчваме ви да го направите с дамските или мъжки Litewave Fastpack Shoes. Те осигуряват леко тегло, способност за дишане и първокласен комфорт в един стилен пакет. Дишащата, затворена мрежа на горната част осигурява движение на въздуха и защитава срещу ронливи камъчета – идеално за преходи по неравен терен.

Всички тези продукти (и още много) можете да откриете в магазините на Strim-Co, както и онлайн.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.