Велокарнавал и през 2017 г.

0
 

Сподели

Shares

Велокарнавал

В края на септември миналата година се забавлявахме заедно по време на първия организиран на територията на София велокарнавал. Тогава си обещахме, че събитието ще стане традиционно за столицата и започнахме да кроим планове за следващото му издание. Ето, че почти година по-късно, отново идва време да обявим начало на подготовката за Велокарнавал „Заедно е весело” 2017.

Тази година Велокарнавалът ще се проведе на 16-и септември и ще бъде част от отбелязванията на Европейската седмица на мобилноста в София.

Велокарнавал

Разбира се, както подобава на всеки карнавал, ще бъде организирано карнавално шествие, но с велосипеди, което ще завърши в Княжевската градина (Паметник на Съветската армия). Както миналата година, така и тази честванията, част от Велокарнавала, ще бъдат както на сборната локация, така и на финалната, а в карнавала ще могат да се включат всички жители и гости на София, без ограничение във възрастта.

Повече информация за маршрута на тазгодишия Велокарнавал, както и за активностите по време на него, очаквайте съвсем скоро на 360mag.bg

Велокарнавал

Миналата година, на мястото на кулминацията – Княжевската градина, всички участници се забавляваха с карнавална музика, а за приповдигнатото настроение главна заслуга имаха участниците в конкурсите за най-оригинален велосипед, най-оригинален карнавален костюм и децата, състезавали се в надпреварата за малчугани. Макар в програмата да бе предвидено състезание за деца до шест години с велосипеди без педали, заради големия интерес се проведоха два извънредни кръга на състезания за по-големи деца и със стандартни колела. Целият Велокарнавал бе озвучен от специално подбраната музика на двама диджеи, а много от участниците си тръгнаха с различни награди.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.