Цветно лято с Napapijri

Летните предложения на Napapijri са колкото цветни, толкова стилни и удобни.

0
 

Сподели

Shares

Свикнали сме да свързваме Napapijri със страхотните им зимни и есенни колекции. Тези месеци обаче сме прибрали дебелите пуловери и якетата в гардероба и посягаме към много цветните летни предложения на Napapijri. Изключително удобно е, че всички тях можете да намерите в специализираните магазини, но и онлайн.

А те са колкото цветни, толкова стилни и удобни. Тази година лятната колекция е доминирана от флорални мотиви и много свежи, но никога – крещящи цветове. Дамската риза Gingala е прекрасен пример за това.

За по-хладните вечери, прекарани далече от града – на плажа или високо в планината, Napapijri са приготвили дамското яке Atalaya с две лица, което е 100% полиестер и предлага едновременно комфорт и лекота.

За всекидневните разходки – по българското, гръцкото или хърватското крайбрежие (или просто за градски комфорт), Napapijri препоръчват дамската тениска Sakuma (63% памук, 37% полиестер).

Разбира се, Napapijri не са забравили и за мъжете! Тениската Engadina Fantasy е произведена от 100% памук, предлага стил и максимален летен комфорт.

Ако вместо тениска, предпочитате ризи, няма да сбъркате с Gisborne. Свежа, цветна и подчертано лятна – както цялата нова колекция на Napapijri.

И тъй като лятото не може да мине без море, не забравяйте банските! Мъжките Vail са с два странични и един заден джоб, ластик и връзки на талията.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.