Basil: за по-приятно колоездене

0
 

Сподели

Shares

Basil

Историята на марката Basil започва преди 40 години, когато Ине ван Дам влиза в магазина за колела на Нико ван Балверен. Ине търсела кошница за велосипеда си, а Нико предложил да изработи такава за нея.

Оттогава до днес, целта на Basil е да създава продукти, които да ни позволяват да се наслаждаваме на колоезденето още повече. Аксесоарите на марката се отличават със стилен външен облик, функционалност и високо качество на изработката. За да постигнат това Basil се допитват до самите колоездачи, за да разберат от първо лице от какво имат нужда и какво ще направи придвижването им с велосипед още по-забавно и приятно.

Basil

Чантата Basil Urban Fold е стилна и практична. Изработена е от рециклирани материали, които са и водоустойчиви, а вътре има няколко отделения и джобове. Специално отделен е джобът за лаптоп (15,4″), а предният джоб позволява лесен достъп до вещи от по-голяма необходимост. Чантата е подходяща за монтиране в задната част на колелото (система с куки за закачане), но има и ремък за носене през рамо, така че можем да я вземем със себе си, когато паркираме колелото. Капакът на чантата е водоустойчив, но за още повече защита чантата идва в комплект с покривало за дъжд. Размери: 40 x 12 x 30 см.

Basil

Basil Miles, пък е чанта за прикрепяне към кормилото. Тя отново има дръжка за носене през рамото и е изработена от водонепромокаем материал. Капакът на чантата може да се отваря откъм кормилото, а вътрешният джоб допълнително се закопчава с помощта на щраймер. Basil Miles е ушита със светлоотразителни елементи и има обем от 6 литра. Размери: 15.50 x 26.00 x 23.00 см.

Basil

За дамите, които искат да пренасят принадлежностите си удобно, показвайки собствения си стил, е създадена чантата Wanderlust Carryall, която залага на модерен дизайн и свеж принт. Тя се монтира в задната част на велосипеда посредством система с кукички, а за да я вземем със себе си, към нея са добавени две дръжки, които бързо я превръщат в дамска чанта. Изработена е от непромокаем полиестер, закопчава се с цип и отново има светлоотразителни елементи. Обемът на чантата е 18 литра, а размерите 35 x 15 x 31 см.

Basil

Boheme Double Bag са елегантни дисаги в стилни, модерни цветове и принт, придаващ индивидуалност. Те са изработени от изкуствена кожа и водонепромокаем полимер и могат да бъдат монтирани в задната част на колелото (върху багажник) посредством каишки. Имат светлоотразителни елементи и от двете страни, а размерът им е 35 x 15 x 31 см (на всяка от двете дисаги).

Basil

Освен чантите и дисагите, от Basil предлагат и други аксесоари за велосипеди. Такъв е звънецът Boheme, изработен с идентичен на дисагите Boheme дизайн. Звънецът се предлага в няколко разцветки, монтира се лесно върху кормилото и има размери 8 x 8 x 7 см.

Посочените продукти на Basil, както още много артикули, свързани с колоезденето, можем да открием в магазини Drag Zone и онлайн на dragzone.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.