7 причини да се излегнеш точно върху „Парашутка“

0
 

Сподели

Shares

Парашутка

Признаваме си честно и без бой – надуваемите легла на Парашутка са едно от най-предпочитаните ни места, на което да се излегнем това лято. Естествено, имаме си причините:

„Парашутка“ е българска марка и фирма. С продуктите си те се грижат за едно от най-важните неща, когато стане дума за почивка – да релаксираме подобаващо.

Продуктите на марката са изработени от рипстопова материя, използвана за направа и на парашути. Тя е супер здрава, но същевременно лека, устойчива е на надрасквания, което означава, че можем да поставяме Парашутките на плажа, върху скали, на трева, във вода и изобщо – навсякъде, където се сетим.

Парашутка

„Парашутка“ има UV защита на плата. Това го прави още по-издръжлив във времето.

Продуктите на марката имат една година гаранция, а ако се повредят след този период, от бранда предлагат извънгаранционен сервиз.

„Парашутка“ всъщност са няколко продукта: добре познатото надуваемо легло; „Парашутка“ с добавена към леглото вградена възглавница за още по-голям комфорт; надуваем стол, който да вземем, където и да отиваме; ултра лека „Парашутка“ (под 1 кг) с малък обем, идеална за планинари и къмпингари;

Парашутка

За да сме отдадени единствено и само на релаксацията, в Парашутките са вградени няколко екстри. Имат си поставка за бутилка, защото каква ти релаксация без студената биричка, джоб за любимото списание, книжка или таблет, добавено е и „ухо“ с колче, благодарение на което леглото ни няма да помръдне от място, ако станем за малко (за да си вземем друга бира) и тройно подсигурена катарама, за да се гарантира, че леглото няма да се отвори, без да искаме.

Можем да се сдобием с допълнителни аксесоари: навес против слънце, лампа за невероятен светлинен ефект и за ползване в къмпинг зона, колчета, допълнителни възглавнички за сън.

Парашутка

Ако и ти като нас нямаш търпение да отведеш една Парашутка на лятно приключение, включващо огромни дози релакс, можеш да се сдобиеш с една от сайта тук. Повече информация за „Парашутка“ има и на фейсбук страницата тук.

Парашутка

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.