Изобилие от сняг и слънце за откриването в Пампорово

0
 

Сподели

Shares

Времето беше повече от благосклонно към откриването на новия зимен сезон в Пампорово. Два чудесни слънчеви и топли дни, и обилен снеговалеж в съботната вечер предоставиха перфектните условия за всички, нетърпеливи да тестват пистите за пръв път тази зима. И не само – за повече празнично настроение карането беше безплатно през целия съботен ден. Последва празнична програма на Студенец с горещите ритми на Нина Николина и Калин Вельов и безплатни топли напитки, доста удачни в излезлия студен вятър. През това време Българският ски демо отбор, учителите и децата на Пампорово демонстрираха умения по новоосветената писта от Снежанка до Студенец. След приключването на програмата по откриването, нощната писта също бе безплатна за каране от всички желаещи.

Няколко са новостите в Пампорово за този сезон. Казахме за новата нощна писта, всички останали писти също са обновени, разширени и изравнени. Подсигурени са нови хидратни шахти, които ще позволят заснежване и на най-стръмните участъци. Предстои и монтирането на четири автомата за продажба на ски карти на трите основни начални станции, работещи с кредитни и дебитни карти, така че да се избегне чакането по опашки в натоварените дни. Отделно, за пръв път тази година ще бъде осигурено постоянното присъствие на ски полиция по пистите, ще има и два безплатни паркинга на Малина и Студенец.
Драстично е намалена и сезонната карта – от 1480 лв за миналата на 950 лв за тази година. Ще се предлагат и други оферти, както и пакети с включена лифт карта и настаняване в различни хотели на ексклузивни цени. До Коледа може да се възползвате и от намалението на картата за ден – вместо 50 лв, в предпразничните дни цената й е само 25 лв.

Повече информация може да намерите на winter.pamporovoresort.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.