Видео поредица запознава с успешните български компании

0
 

Сподели

Shares
Cloudnine, Volkswagen
Снимка: YouTube скрийншот Cloudnine Skis&Snowboards в поредицата „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter

Въпреки че по-често говорим за българската икономика като за упадаща, всъщност в страната ни има редица добре развити и работещи бизнеси, носещи на създателите си успехи не само в България, но и извън пределите на страната ни.

Новата видео поредица „Тънкостите в модерния занаят“ идва като доказателство, че трябва да спрем да мрънкаме и просто да започнем да работим. Поредицата ни запознава отблизо с вдъхновяващите истории на редица български предприемачи, съумели да изградят успешен бизнес у нас.

Поредицата е инициирана от Volkswagen Crafter и целта ѝ е да покаже предизвикателствата, с които предприемачите се срещат, трудностите, които преодоляват и какво е необходимо за правенето на успешен бизнес в България.

Cloudnine, Volkswagen
Снимка: YouTube скрийншот DRAG Bicycles в поредицата „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter

В „Тънкостите в модерния занаят“ виждаме историите и на две компании, които правят едни от любимите ни спортове възможни – DRAG Bicycles и Cloudnine. DRAG е една от най-успешните фирми – производителки на велосипеди у нас, а Cloudnine се занимават с изработка на сноуборд дъски и ски. Първото видео представя Драгомир Кузов – Основател и Изпълнителен директор на DRAG Bicycles.

Във видеото за Cloudnine виждаме Владимир Димитров и Мирослав Георгиев, които откриват първата си работилница през 2014 година, а оттогава до днес развиват успешно напълно персонализираните си продукти.

Cloudnine, Volkswagen
Снимка: YouTube скрийнашот Cloudnine Skis&Snowboards в поредицата „Тънкостите в модерния занаят” на Volkswagen Crafter

С историята зад Cloudnine се запознаваме от видеото по-долу, а ако искате да почерпите още вдъхновение от останалите истории в поредицата, посетете канала на Volkswagen в YouTube. Поредицата ще продължи до есента, а видеата ще бъдат споделяни и в социалните мрежи.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.