Боровец: сняг, вятър и много добро настроение

0
 

Сподели

Shares

В събота, 18 декември, Боровец откри сезона с много сняг и добро настроение напук на ураганния вятър. За да отпразнуваме както трябва, от Бороспорт имаха специален подарък за всички присъстващи – каране на полoвин цена през целия уикенд, както и безплатно нощно каране в събота. Въпреки че силният вятър не позволи пускането на четириседалковия лифт „Ястребец Експрес“ и кабинката, имаше много емоции, добро настроение и подаръци за всички, които се включиха в празника. За малките бяха изградени специални трасета за шейни, раздадени бяха и много подаръци от Бороспорт, Olympus, SLS и други партньори на събитието.

Едни от най-добрите фристайл скиори и сноубордисти на България – Искрен Захариев, Николай Найденов – Малкия, Димитър Чокоев, показаха изключително сложни и атрактивни трикове на скоковете и на специално обособената зона за фристайл, изграденa благодарение на БАССЕС. Taка и в Боровец отбелязахме Световния ден на сноуборда, съвпаднал с деня на откриването на новия сезон.
Имаше и много атрактивни демонстрации, като представлението на детските ски отбори на „Чамкория”, „Рилски Скиор” и „Нитро Тийм”, спонсорирани от Бороспорт. Децата направиха супер шоу, с което зарадваха всички присъстващи и показаха, че имат много талант и заразителен спортен дух. По този повод от Бороспорт обявиха, че специално за малките намаляват сезонната лифт карта нa 600 лв., за да могат да спортуват редовно. Намалена е и сезонната карта за възрастни през този сезон.

Празникът завърши с уникалното огнено шоу на ски учителите на Бороспорт. То е стара традиция на курорта и можете да го видите всяка сряда от 20:00 ч. Ски учителите и този път доказаха, че когато човек „го може”, и най-сложните умения изглеждат едновременно много лесни, красиви и вдъхновяващи.
Независимо от силния вятър, ентусиастите успяха да покарат качествено в ски център Ситняково. От Бороспорт продължиха с изненадите, като освен намалените цени на сезонните карти за курорта, обявиха атрактивни уикенд пакети с включена екипировка и уроци, както и много добри предложения за пакети в хотел „Рила“ с лифт карти.

Повече информация за всички новости и предложения можете да видите на borovets-bg.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.