За топли и сухи крачета

0
 

Сподели

Shares
Колев и Колев
Снимка: k-k.bg

Дори още да не мислите за зимата, тя все пак ще дойде. Надяваме се, че с нея ще дойде и големият сняг, „войните“ със снежни топки и конкурсите за най-голям снежен човек. Тези игри несъмнено са най-забавни, когато са споделени с децата ни, но за да осигурим и тяхното добро прекарване първото условие е крачетата им да останат сухи. За да не стане после „от играчка – плачка“.

„Колев и Колев“ е българската марка с над 20-годишна история в производството на обувки. Несъмнено един от най-познатите продукти на марката е бебешката буйка, създадена, за да улесни прохождането на децата, но наред с нея се нарежда и богата колекция на марката от зимни боти и ботуши.

Колев и Колев
Снимки: k-k.bg

Именно в зимните си обувки „Колев и Колев“ за първи път интегрират своята мембрана KKTex. Благодарение на нея крачетата са предпазени от влагата и навлизане на вода през обувката, но същевременно биват проветрени (което означава, че щом детето влезе в затворено, топло помещение, стъпалата му няма да се изпотят, което да доведе до последващото им измръзване, щом се върне обратно навън).

Обувките с KKTex са изработени от три отделни слоя с конкретно предназначение: Лицев слой (външен) от кожа или текстил, който пропуска въздух към стъпалото; среден слой (мембрана), служещ за пропускане на въздуха, но спиране на водните капки; вътрешен слой (хастар), който осигурява топлина и комфорт на детското краче.

Колев и Колев
Снимки: k-k.bg

Зимните обувки, изработени с мембрана KKTex, са с висок профил и допълнително защитават стъпалото от навлизане на вода благодарение на езика, който се прегъва така, че да играе роля на защитна бариера срещу сняг и вода. Освен това всички те разчитат на здрава подметка с дълбок грайфер, с помощта на която децата да стъпват стабилно и сигурно върху сняг и заледени повърхности.

Освен обувки с мембрана KKTex в каталога на „Колев и Колев“ откриваме и още редица зимни обувки, изработени от кожа и разчитащи на мек и топъл хастар за изолация от студа. Подметките на всички зимни обувки осигуряват перфектно сцепление със зимните повърхности, а повечето от тях са изработени със специалната технология на марката Flexi Step, изградена от три слоя и специална зона, осигуряваща прегъване на подметката точно на мястото, на което естествено се прегъва и стъпалото при ходене.

Колев и Колев
Снимки: k-k.bg

Както зимните ботуши с мембрата KKTex, така и всички останали, са разработени в линии за момчета и за момичетата в различни цветови комбинации, модерен външен облик и готови да задоволят изискванията както на родителите, така и на малчуганите.

Колев и Колев
Снимки: k-k.bg

Ако искате да научите повече за марката „Колев и Колев“, вижте статията тук. Тук, пък ще получите повече информация за туристическите обувки на марката, както и маратонките за тенис.

Всички обувки на марката „Колев и Колев“ можете да намерите в сайта k-k.bg , както и на място в магазините.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.