Обувки за активни деца

0
 

Сподели

Shares

След като ни четете, значи по-вероятно сте от онези активни хора, които само чакат повика на природата, за да излязат навън. Обичате всяка нова активност, а освен че се наслаждавате на това, което спортовете дават, сте готови да заразявате с енергията си и останалите.

След като ви представихме марката „Колев и Колев“, дойде време да се фокусираме върху любимите ни нейни продукти, а именно – обувките за спорт. Защото какво по-хубаво от това да заредим с ентусиазма си за активен начин на живот не кой да е, а децата си. След като са напълно полудели по идеята да се движат обаче, е от изключителна важност да ги обуем в обувките, с който ще могат да мислят само за игра.

Колев и Колев
Снимки: k-k.bg

Преди около три години „Колев и Колев“ прибавят към производството си още една, нова „ниша“ – туристическите обувки. Те са вдъхновени от философията на марката, че преди всичко детето има нужда от удобни обувки, които да кореспондират толкова добре с анатомията на стъпалото му, че почти да не бъдат усещани.

Основна характеристика, която веднага се забелязва в турстическите обувки, е големият грайфер, който осигурява стабилност и предпазва от подхлъзване при ходене по планински терени. В ходилото е намерен идеалният баланс между мека и твърда подметка, като е взето предвид, че меките подметки осигуряват по-голямо сцепление, но се износват много по-бързо, а твърдите са с много голяма издръжливост, но по-малко сцепление. Освен това всички туристически обувки „Колев и Колев“ са изработени с мембраната на марката – ККTex, която предпазва от навлизане на вода в обувката, но същевременно се грижи за проветрението на стъпалото.

Колев и Колев
Снимки: k-k.bg

Както и в останалите обувки на марката, така и при туристическите, вътрешността е изработена със специален материал на стелката, който придобива специфичната форма на всяко отделно ходило. По този начин се гарантира, че обувката ще приляга перфектно независимо от индивидуалните особености на стъпалото и ще предоставя необходимия комфорт дори при продължително ходене. Освен това стелката на туристическите обувки е покрита с микрофибър, който осигурява по-бързо абсорбиране на влагата от стъпалата и лесно може да бъде почистван (стелката може да бъде изваждана за по-лесна поддръжка).

В каталога на „Колев и Колев“ откриваме както туристически обувки с висок, така и такива с нисък профил, а богатото разнообразие от цветове ги прави подходящи както за момчета, така и за момичета. Ако пък, вие самите имате ходило с размер до 40-и номер, спокойно можете също да се доверите на туристическите обувки на марката.

Колев и Колев
Снимки: k-k.bg

А тъй като децата рядко се задържат само в една активност, от „Колев и Колев“ създават и специални обувки за един друг спорт – тенис. Макар и не тясно обвързан с приключения сред природата, тенисът е един от спортовете, които истински харесваме заради качествата, които развива и спортсменското поведение, на което учи.

Тенис обувките на „Колев и Колев“ са най-новият модел в колекцията на марката за 2016 година. Те отново са изработени с мембраната KKTex, защото е от изключителна важност стъпалата да бъдат проветрени по време на интензивен спорт, а в подметката са заложени няколко специфични характеристики.

Колев и Колев
Снимки: k-k.bg

Тя се състои от три части, всяка от които отговаря за стабилността на ходилото, свободата на движение (прегъва се точно там, където е и естественото прегъване на стъпалото) и омекотяването по време на стъпване и особено при по-резки движения. Петата на тенис обувките е допълнително укрепена за повече баланс и предпазване от деформация на обувката.

Както туристическите обувки, така и тенис маратонките, са изработени със стелка, която приема формата на стъпалото и която е обвита в микрофибър за контрол върху влагата и по-лесна поддръжка.

Ако искате да научите повече за марката „Колев и Колев“, вижте статията тук.

Всички обувки на марката „Колев и Колев“ можете да намерите в сайта k-k.bg , както и на място в магазините.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.