Вземи колелото си навсякъде

0
 

Сподели

Shares

Когато лятото ни призове да хванем пътя, винаги е по-добре да можем да вземем със себе си и най-любимото ни средство за придвижване – колелото. Редица трасета, маршрути, пътища чакат да ги обиколим това лято на две гуми (защото колоезденето дава съвсем различен поглед дори на познатите места), а за да спестим енергия за въртене, по добре да пренесем колелото до началната точка на приключението.

Peruzzo

Италианците от Peruzzo улесняват транспортирането на велосипеди вече повече от 25 години. Не, те не са транспортна фирма, а марка, произвеждаща автомобилни багажници за велосипеди. Моделите им се разделят основно на два вида: за монтаж на покрива и монтаж отзад на автомобила (задната врата или теглича), а следващите два модела ще свършат работа на всеки, накъдето и да е поел.

Важно е да отбележим, че от 2005 година насам италианската марка е сертифицирана с лиценз ISO 9001:2000, който обозначава, че продуктите на марката отговарят на серия международни стандарти в производството на вело аксесоари и части.

Peruzzo

Багажникът Peruzzo Venezia 388 е изработен със стоманени тръби с размер 30 мм и е направен за монтаж на задната врата. Конструкцията му е изработена така, че да може да се монтира на почти всякакъв модел автомобил, а с него могат да бъдат превозвани различни видове велосипеди. Той е изключително компактен, но в същото време предоставя сигурно превозване на велосипедите, благодарение на големите гумени тампони, които обират вибрациите по време на път и предпазват от драскотини. С Peruzzo Venezia 388 можем да превозим до 3 велосипеда с максимално тегло на велосипед до 15 кг. Самият багажник е с тегло 6.44 кг и се монтира към колата с помощта на обезопасителни ремъци, включени в комплекта.

Peruzzo

Pure Instinct, пък е много здрав и стабилен багажник, който разчита на стоманени тръби и 6 каиша, тествани да издържат товар до 300 кг. Едно от предимствата му е, че може да бъде сгъван за удобно съхранение, а освен това има изключително лесен и бърз монтаж и демонтаж, благодарение на добавените куки за бързо закачане. Той е пригоден за монтаж на теглич и може да превози до 3 колела, като захващането става за каплите на велосипедите (максимален размер на каплите: 29″). Тегло: 12.5 кг.

Багажниците на Peruzzo можем да открием онлайн в сайта на Drag Zone тук, както и на място в магазините.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.