Фен ли си на Tour de France? Спечели награди от Drag Zone

0
 

Сподели

Shares

На 1-ви юли стартира тазгодишното издание на една от най-популярните шосейни колоездачни надпревари – Обиколката на Франция (Tur de France). Във връзка с Обиколката, Drag Zone организира игра-томбола, участниците в която ще се борят за ежедневни награди и голяма награда след приключване на надпреварата – 23-и юли.

Tour de France Game

Играта

В интегрирано във фейсбук страницата на Drag Zone приложение, всеки ден ще бъде задаван по един въпрос, свързан с Tur de France. Всеки, дал верен отговор на въпроса участва в томбола, от която на случаен принцип ще бъде изтеглян дневният победител. Наградата е ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване в магазини DragZone или онлайн на dragzone.bg. Освен това обаче, петимата зрители, дали най-много верни отговори на въпросите, свързани с Обиколката на Франция, ще участват в томбола и един от тях ще спечели custom велосипед Drag Master + bike fitting.

Играта ще се разиграе и по телевизиите Eurosport и Eurosport 2, които излъчва Обиколката на Франция. Именно в техния ефир ще бъдат определяни печелившите, а имената им ще бъдат обявявани след това и във Фейсбук.

Правила

Oтговорите за играта трябва да се изписват само на кирилица. Позволява се единствено да се напише на латиница оригиналното име на колоездача, съответната марка или град само ако е в скоби след отговора на кирилица. На всички въпроси, свързани с години, дати или числа, отговорите се изписват само с цифри.

Всеки ден от Обиколката по един въпрос, свързан със състезанието, ще бъде публикуван на страницата на DragZone в 11.00 ч. Отговори можете да давате до 17:00 часа за прогнозен въпрос и до 00.00 ч. за всички други въпроси на съответния ден.

Повече информация за правилата на играта можете да намерите тук.

тур дьо франс
снимка: Offside-L’equipe

Състезанието “Тур дьо Франс” е проведено за първи път през 1903 г. Маршрутът не обикаля задължително цяла Франция, но е съсредоточен предимно в нейните граници, като минава за кратко и през съседни страни. Разстоянието, което покриват участниците е малко над 3000 км и е разпределено в 21 етапа, всеки с продължителност от един ден. Финалите на всеки ден носят допълнително вълнение. Решаващо обаче за спечелване на състезанието е сумарното време от всичките етапи, което определя крайния победител.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.