Бейсджъмп, запечатан на 360°

0
 

Сподели

Shares
virb 360 Garmin
Снимка: YouTube

За да изпиташ напълно емоцията от бейсджъмпинга, трябва да… изпиташ преживяването. Поставяйки тялото ти пред „изпитанието“ да понесе огромния коктейл от адреналин, бейсджъмпингът е едно от „заниманията“, чрез който със сигурност би могъл да провериш себе си и способността си да се наслаждаваш на екстремните спортове.

Ако се чудите дали това да не е следващата екстремна дейност, с която да се захванете, по-добре предварително изгледайте видеото по-долу. То ще ви даде ясна представа за емоциите, предизвикани от скока в неизвестното, а още по-важно – ще ви даде пълен 360-градусов поглед върху всичко, което се случва наоколо. Благодарение на екшън камерата Virb 360 от Garmin можем да съпреживеем една от най-адреналиновите активности в света. Бонусът идва от това, че с помощта на 360-градусови видеа винаги можем да видим повече, отколкото иначе бихме могли.

Видеото е заснето в Моаб, щата Юта, който ежегодно привлича на територията си десетки туристи, използващи го за отправна точка към Националните паркове Кениънлендс и „Арките“.

ВИЖ ПОВЕЧЕ: Камерата Virb 360 от Garmin, с която можеш да снимаш до 5,7К видео с 360-градусов обхват.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.