Fjällräven: специалистът в панталоните за дейности на открито

0
 

Сподели

Shares

От българските планини до студените ледени полета на Лапландия, преживяванията на открито винаги са запомнящи се. Независимо от условията, трябва да си сигурен в едно – екипировката, която ползваш, е безотказно надеждна и винаги с теб, по всяка пътека и през всяко предизвикателство. Fjällräven е шведската марка, създадена от и за хората, които ценят времето сред природата и емоциите, с които е наситено то. Дългогодишният опит, в съчетание с най-добрите производствени практики и иновационни технологии, водят до едно – безкомпромисно високо представяне на продуктите, които пазят своите характеристики и остават актуални, независимо колко дълго ги ползвате или на какви премеждия ги подлагате.

Силна линия в продуктовата гама на Fjällräven е разнообразието от панталони, подходящи за различни активности на открито и специфични температурни и теренни условия. От най-технологичните модели до такива, подходящи за градска среда и средно натоварващи дейности на открито – всички те с гаранцията за качество и отговарящи на най-високите изисквания.

ЗА НЕГО:

FJÄLLRÄVEN ABISKO LITE TREKKING TROUSERS

fjallraven Abisko Lite Trekking Trousers
fjallraven Abisko Lite Trekking Trousers

Леки и прохладни панталони от разтеглив плат и G-1000 Lite, подходящи за преходи в топли условия. Изработени от издръжлив разтеглив в 4 посоки плат плат и лек, здрав G-1000 Lite. Панталоните съхнат изключително бързо и подсигуряват отлична вентилация. Перфектни за горещите дни в планината, когато искате защита от одрасквания и ухапване от насекоми. Функционална кройка с предварително оформени колене, в комбинация с разтегливия плат осигуряват свобода на движенията, а вентилационните ципове на бедрата извеждат излишната топлина. С два джоба за ръцете, просторни джобове на краката с ципове за карта или други предмети, и с каишки и куки в края на крачола за прикрепяне на панталона към туристически обувки. Вътрешната страна на подбедриците е подсилена за допълнителна устойчивост срещу протриване от обувките.

FJÄLLRÄVEN NILS TROUSERS

fjallraven Nils Trousers
fjallraven Nils Trousers

Удобни, издръжливи панталони с класическа кройка и средновисока талия от мек G-1000 Silent плат, с подсилени зони (седалище и колене) G-1000 Original. С един джоб на крачола и два за ръцете. Крачолите са оставени без подгъв и позволяват точна корекция на дължината.

FJÄLLRÄVEN BARENTS PRO SHORTS

fjallraven Barents Pro Shorts Un Blue
fjallraven Barents Pro Shorts Un Blue

Здрави трекинг шорти от вятъро- и водоустойчив G-1000® плат, подсилени на седалището за допълнителна здравина. Стандартна кройка със средновисока талия и 6 джоба, включително джоб за брадва.

Панталоните на Fjällräven, както и други продукти на шведската марка, ще намерите в магазина на Скишарки.

ЗА НЕЯ:

FJÄLLRÄVEN ABISKO STRETCH TROUSERS W

fjallraven Abisko Stretch Trousers
fjallraven Abisko Stretch Trousers

Олекотени панталони от функционален разтеглив плат в прилепнала женствена кройка. С предварително оформени колене за повече свобода на движенията и няколко практични джоба, включително дискретен джоб с цип на бедрото. С халка на талията за закачане на лека ветровка или чифт ръкавици. Идеални за преходи, пътувания и свободно време.

FJÄLLRÄVEN ABISKO TREKKING TIGHTS W

fjallraven Abisko Trekking Tights
fjallraven Abisko Trekking Tights

Техничен дамски трекинг клин, изработени от издръжлив и изключително функционален разтеглив плат. С практични джобове и заздравени зони в областта на колената и седалището за допълнителна издръжливост при негостоприемен терен. Талията е широка за по-голямо удобство и може да се регулира с ластична връзка. Отличното прилепване към тялото и свободата на движение са подсигурени от стреч материал. Перфектен за всички видове преходи в планината, лесно може да поставите мембрана над клина, когато времето се развали.

Скишарки е магазин вносител на екипировка за спортове на открито. Създаден от хора, които обичат спорта и времето на открито, магазинът работи в услуга на планинари, скиори, катерачи, бегачи, ориентировачи и други приключенци (работят и в тесни връзки с български атлети – виж повече в блога на skisharki.bg). Предлаганите продукти са внимателно подбрани, с доказани висока функционалност и качество, а марките демонстрират отлични практики в използването на възобновяеми ресурси и опазването на околната среда. Освен Fjällräven, магазинът предлага още две скандинавски марки – Aclima и Hestra, както и ски обувки от Tecnica, Nordica и Dalbello, трекинг обувки Hanwag, екипировка за планинско бягане на Raidlight и LaSportiva, шосейни и трейл обувки за бягане на Altra Footware, слънчеви очила и ски маски на Gloryfy Unbreakable Eyewere.

Скишарки е в София на ул. “Николай Хайтов” 2, както и на skisharki.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.