Лято 2017

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Лято 2017

СЪЗДАЙ СПОМЕНИ

Това лято ще ти поставим задача – но недей се стряска, знаем, че лятото не е време за преизпълняване на планове. Задачата ни всъщност е много проста – създай незабравими спомени. Следващите няколко месеца са твоето време, така че използвай го максимално добре, изпълни го с преживявания, които не просто ще те топлят зимата, но към които ще се връщаш и след години напред, в онези моменти, в които имаш нужда от малко повече вдъхновение, малко повече позитивни емоции.

А по-подходящо за целта място от планините не знаем. Няма да ти казваме колко полезно е времето на открито, колко презареждащ е въздухът нависоко – познаваме се достатъчно добре, и знаем, че си повече от наясно. Ще ти кажем обаче, че когато се захванахме с идеята да съберем на едно място всички планини на България, с характерните им най-впечатляващи кътчета, най-забавни мероприятия и най-интересни занимания – честно, нямахме и представа в какво се забъркваме. Тази малка на пръв поглед, мила родна територия крие толкова много възможности за планински приключения, че в един момент се оказахме пред сериозен казус – или трябваше да отделим почти всички страници в списанието, за да успеем да покрием дори съвсем набързо всички български планини, или рискувахме да пропуснем множество значими места, събития и дейности. Опитахме се да намерим баланса, и да синтезираме максимално всичко, което научихме за знайните и незнайни планини на България. Незнайните се оказаха много повече, и за пореден път ни подсетиха – няма достатъчно позната територия, и винаги има поле за нови приключения. Избери си за едно от тях някое планинско кътче, за което никога не си чувал – обещаваме ти, има достатъчно такива. А после ела на 360mag.bg и ни разкажи какво още може да се прави или види там. Нека всички заедно допълним това, което знаем, за богатството на българските планини, и вдъхновим повече хора да ги споделят и съпреживеят емоциите, които крият.

Акцентите в броя:

ЧЕРНО МОРЕ: всичко, което искаш да знаеш за любимото родно море
РЪН & БАЙК КАЛЕНДАР: къде, кога и колко – състезания и събития през сезона
SLS NIKE PRO BARCELONA: Оги Начев за про стрийт скейт състезанието директно от Барселона
ЕНДУРО МАШИНА: интервю с мото шампиона Теодор Кабакчиев
RUN & GAIN: Илиян Петров, който мотивира хората
МОДЕРНИЯТ НОМАД: Ерден Еруч, обиколил света само със средства, задвижвани от човешка сила
14000 КМ ИЗ ЕВРОПА: Владимир Тасев и Виолета Панева с колела от България до Мароко
ДУХ И ТЯЛО: Биро-йога и акро-йога
КАЙТСЪРФ: Евгени Йонов, Ива Лефтерова, Иван Димитров и Елизабет Жечева представят любимите си кайт дестинации
ОТ КОРИЦАТА: Безкрайно лято със семейство Абаджиеви, за които вятърът, вълните и пътешествията са главна движеща сила в живота
ТЕМА: Планините на България – разходка из всяко планинско кътче на родината
ЛОКАЦИИ С КАУЗА: Боян Петров за минало, настояще и бъдеще на Кресненското дефиле
ИНИЦИАТИВА: Осинови си кътче от Витоша
АКТИВНО ЛЯТО: технологии, продукти и иновации – гид за сезона

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

360° е най-качественото списание на българския пазар – само български авторски материали, качествена фотография и творчески дизайн, 130 грама хартия, с цена на брой 5,95 лв.

Търсете го в началото на всеки нов сезон, четири пъти в годината, в спортните магазини, книжарници, големите търговски центрове, разпространителската мрежа в цялата страна и всички обекти на ОМV, Lukoil, Eco и Shell, както и по репове и супермаркети в България. Ако сте пропуснали предишен брой, не се притеснявайте – свържете се с нас и ще го получите на преференциална цена. Или просто се абонирайте, толкова е лесно.

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.