Лято 2017

0
 

Сподели

Shares

Лято 2017

СЪЗДАЙ СПОМЕНИ

Това лято ще ти поставим задача – но недей се стряска, знаем, че лятото не е време за преизпълняване на планове. Задачата ни всъщност е много проста – създай незабравими спомени. Следващите няколко месеца са твоето време, така че използвай го максимално добре, изпълни го с преживявания, които не просто ще те топлят зимата, но към които ще се връщаш и след години напред, в онези моменти, в които имаш нужда от малко повече вдъхновение, малко повече позитивни емоции.

А по-подходящо за целта място от планините не знаем. Няма да ти казваме колко полезно е времето на открито, колко презареждащ е въздухът нависоко – познаваме се достатъчно добре, и знаем, че си повече от наясно. Ще ти кажем обаче, че когато се захванахме с идеята да съберем на едно място всички планини на България, с характерните им най-впечатляващи кътчета, най-забавни мероприятия и най-интересни занимания – честно, нямахме и представа в какво се забъркваме. Тази малка на пръв поглед, мила родна територия крие толкова много възможности за планински приключения, че в един момент се оказахме пред сериозен казус – или трябваше да отделим почти всички страници в списанието, за да успеем да покрием дори съвсем набързо всички български планини, или рискувахме да пропуснем множество значими места, събития и дейности. Опитахме се да намерим баланса, и да синтезираме максимално всичко, което научихме за знайните и незнайни планини на България. Незнайните се оказаха много повече, и за пореден път ни подсетиха – няма достатъчно позната територия, и винаги има поле за нови приключения. Избери си за едно от тях някое планинско кътче, за което никога не си чувал – обещаваме ти, има достатъчно такива. А после ела на 360mag.bg и ни разкажи какво още може да се прави или види там. Нека всички заедно допълним това, което знаем, за богатството на българските планини, и вдъхновим повече хора да ги споделят и съпреживеят емоциите, които крият.

Акцентите в броя:

ЧЕРНО МОРЕ: всичко, което искаш да знаеш за любимото родно море
РЪН & БАЙК КАЛЕНДАР: къде, кога и колко – състезания и събития през сезона
SLS NIKE PRO BARCELONA: Оги Начев за про стрийт скейт състезанието директно от Барселона
ЕНДУРО МАШИНА: интервю с мото шампиона Теодор Кабакчиев
RUN & GAIN: Илиян Петров, който мотивира хората
МОДЕРНИЯТ НОМАД: Ерден Еруч, обиколил света само със средства, задвижвани от човешка сила
14000 КМ ИЗ ЕВРОПА: Владимир Тасев и Виолета Панева с колела от България до Мароко
ДУХ И ТЯЛО: Биро-йога и акро-йога
КАЙТСЪРФ: Евгени Йонов, Ива Лефтерова, Иван Димитров и Елизабет Жечева представят любимите си кайт дестинации
ОТ КОРИЦАТА: Безкрайно лято със семейство Абаджиеви, за които вятърът, вълните и пътешествията са главна движеща сила в живота
ТЕМА: Планините на България – разходка из всяко планинско кътче на родината
ЛОКАЦИИ С КАУЗА: Боян Петров за минало, настояще и бъдеще на Кресненското дефиле
ИНИЦИАТИВА: Осинови си кътче от Витоша
АКТИВНО ЛЯТО: технологии, продукти и иновации – гид за сезона

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

360° е най-качественото списание на българския пазар – само български авторски материали, качествена фотография и творчески дизайн, 130 грама хартия, с цена на брой 5,95 лв.

Търсете го в началото на всеки нов сезон, четири пъти в годината, в спортните магазини, книжарници, големите търговски центрове, разпространителската мрежа в цялата страна и всички обекти на ОМV, Lukoil, Eco и Shell, както и по репове и супермаркети в България. Ако сте пропуснали предишен брой, не се притеснявайте – свържете се с нас и ще го получите на преференциална цена. Или просто се абонирайте, толкова е лесно.

                                                        KУПИ ТУК

Разгледайте още актуални продукти в  онлайн магазина на списанието. 

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Лято 2017

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.