Освети всичко наоколо с BioLite

0
 

Сподели

Shares

BioLite

BioLite е производител на едни от най-яките светлини, източници на енергия, побиращи се в раницата ни и други приспособления, изключително подходящи за къмпинг. Когато става дума за продукти на марката, определения като иновативни, технологични, ефективни и много полезни, сякаш се подразбират от само себе си, защото всички те са създадени, за да улеснят престоя ни сред природата.

BioLite PowerLight

BioLite PowerLight е батерия, фенер и лампа в едно. Освен, че можем да зареждаме с нея мобилните си устройства (до 3 броя камери GoPro, 3 телефона или да захрани вградените лампа и фенерче до 72 часа), PowerLight е толкова компактна, че се побира в джоба ни. Размерите ѝ са 5,64 x 13,39 x 2,92 см, а теглото – 210 г. Лампата Edge-Lit пръска мека, равномерна светлина със сила 200 лумена в радиус от 10 м, а фенерчето осигурява мощно, концентрирано осветяване със сила 250 лумена на разстояние от 100 м. BioLite PowerLight се зарежда от компютър, посредством USB порт, а чрез 2,5 мм конектор може да бъде свързана към SiteLight лампите, за които разказваме по-долу.

Да ти светне крушката - BioLite SiteLight
SiteLight

SiteLight лампите представляват система от две свързани помежду си лампи, които са идеалното решени при аварийни ситуации в дома или за вечерите в къмпинга. Общият обхват на двете лампи е 6 м, а те самите се сглобяват в компактна сфера с удобен улей за прибиране на кабелите. Всяка от светлините има сила от 150 лумена и е с тегло 52 г и размери 6,48 x 2,69 x 6,48 см. Захранват се от PowerLight. Пак през него можете да включвате, изключвате или приглушавате само една от светлините. Цялата система може да работи едновременно до 22 часа.

biolite

С лампите на BioLite, както и още много други полезни продукти можем да се сдобием онлайн от Dice.bg

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.