Лятото е време за зимни истории

0
 

Сподели

Shares
Pyramids
Снимка: YouTube скрийншот WSG PYRAMIDS 2017 TRAILER

Знаем, че е лято и че в главите ви вероятно се въртят мисли за море и пясък, обаче ние винаги се радваме, когато имаме повод да помислим за малко за добрата стара зима. Освен това, времето напоследък тече все по-бързо, така че докато се обърнем, отново ще дойде моментът да ваксираме дъските.

Следващото видео не означава, че не знаем кой сезон е, а напротив – означава, че дори през лятото у нас има хора, които мислят за зимата, нейните спортовете и как те да бъдат популяризирани. В случая това е Петър Кирилов – член на сноуборд крюто САМОКО3 и основател на сноуборд крю-то WSG, един от карачите във видеото и негов монтажист.

Важно е да отбележим, че видеото е първият трейлър на цял филм, който предстои да бъде пуснат през есента. Във филма участие взимат някои от най-добрите родни карачи, сред които Николай Ковачев, Емил Ковачев, Илиян Караджинов, Никола Чолаков, Дани Димитров, Петър Казанджиев, Кирил Цанов, Мартин Пенчев. Представени са още Петър Гьошарков, Симеон Митрев и Христо Ахтаподов oт „Бороборд“. Можем да видим почти всички шейпъри от Snow Park Borosport, сред които и Лозьо Димитров, Георги Пелтеков, Билал Бармауи, Васил Крумов, както и още много други, обединени от любовта си към сноуборда, карачи.

Основно филмът е заснет в Боровец и високопланинските части на Боровец с някои от тайните спотове. Ще можем да видим кадри от Самоков, Осогово и от един сноуборд трип, който момчетата правят до Сърбия и курорта Бабин зуб.
Освен Петър Кирилов, зад камерата застават повечето от карачите, които виждаме във видеото. Предстои излизането и на втори трейлър и цялото видео, в които ще можем да се насладим и на кадри от едни от най-добрите сноуборд оператори у нас.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.