Открий тайния плаж #ThisIsLiving #SecretSpots

360° и Corona те предизвикват: следвай инструкциите, намери тайния плаж и спечели награди

0
 

Сподели

Shares

Лятото е тук и нищо не може да те спре – товариш колата и рано сутрин вече си на път. Най-добрите ти приятели на задната седалка, любимият човек до теб и онова досадно куче с мокрия нос, което просто не може да седи мирно – защото целият въздух мирише на приключения! Онази плейлиста, която цяла зима подрежда на айпода с мисълта за точно този момент, и хладилната чанта, пълна с изпотени бири – защото, хей, лято е, всичко е позволено, и кой изобщо гледа часовника. Знаеш само едно – няколко часа и си там – там е твоето място, където нищо не спира погледа ти.

Corona SecretSpots "Открий тайния плаж" и спечели награди

360° и Corona те предизвикват: следвай инструкциите, намери плажа и спечели награди #ThisIsLiving #SecretSpots

Всички имаме по едно такова място, и колкото и да го обичаме, хем искаме да го споделим с колкото се може повече сродни души, хем да го запазим завинаги за себе си. За да направим лятото още по-вълнуващо, избрахме три от любимите ни кътчета покрай морето. Ако искаш и ти да ги изживееш, ще трябва малко да се потрудиш. Обещаваме – заслужава си. Защото хубавите неща просто трябва да се споделят, но пък тръпката от живота е в търсенето и в пътя, нали така?

Corona SecretSpots "Открий тайния плаж" и спечели награди

Представяме ти три непознати места на българското Черноморие. Няма да ти кажем кои са те, нито пък къде са точно. За да ги намериш, ще ти трябва да знаеш откъде изгрява слънцето (или просто да имаш телефон с GPS), въображение, желание и много добро настроение. Следвай насоките, разгадай гатанките, намери местата от снимките и стигни до плажа – а там, на едно точно определено място, ще откриеш скрита и тайна изненада от Corona. Направи си селфи с откритието, изпрати снимката като съобщение на страницата на 360 във фейсбук и получи награда – стек бири от Corona*.

Corona SecretSpots "Открий тайния плаж" и спечели награди

Това е животът – гол, бос, мокър и солен. Пълен с емоции и толкова много спомени, че инстаграм ти е тесен. Но сега не ти е до лайкове, сега си целият един голям лайк и толкова много харесваш всичко, че ти иде не просто да вдигнеш палец, а да разпериш ръце и да обгърнеш света и всичките му хора. Сутрин прелива във вечер и нищо не спира, само продължава отново и отново, все по-хубаво… Кое е мястото? Там, където си ти, разбира се.

Отвъд отъпканите пътища, отвъд познатите барове, отвъд физиономиите, които ти е писнало да гледаш цяла година. Там обичаш, и там живееш, там би се върнал, и пак, и пак.

Corona SecretSpots "Открий тайния плаж" и спечели награди

Открий тайното място, намери скритото съкровище и спечели награди – виж как да стане в линковете по-долу:

#SecretSpots: Плажът на забавлението

Corona Приморско

#SecretSpots: Плажът на спокойствието

Corona Лозенец

#SecretSpots: Плажът на приключенията

Corona Синеморец

Свали инструкциите в PDF формат от тук: Плажът на спокойствието; Плажът на забавлението, Плажът на приключенията

*За да участваш и да получиш наградата, трябва да си навършил 18 години.

Играта “Открий тайния плаж” се организира от Extreme Media LTD. Наградите в играта са осигурени от Corona. Общи правила и условия на играта ще намериш тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.