Тествай Specialized в Боровец

0
 

Сподели

Shares

Specialized Rockhopper

Да изпробваш конкретен велосипед е най-добрият и лесен начин да се убедиш в характеристиките му и да се запознаеш от първо лице с технологиите, които марката производител предлага. А, ако говорим за тест на велосипед от ранга на Specialized, то това е и истинско удовoлствие.

Избрани модели колела на Specialized ще можем да тестваме на 24-и и 25-и юни в Боровец, където ще се проведе събитието Test the Best. То се организира от Bike Center – официалните представители на Specialized за България, и е ключово в редицата ежегодни събития, организирани за тестване на нови модели. Началото ще бъде дадено в 10:00 часа в събота пред хотел „Рила“.

Test the BestМоделите, които ще можем да изпробваме, са част от колекция 2017 на Specialized. Сред тях присъстват планински, шосейни, хибридни и детски велосипеди, а за теста са предвидени два маршрута – планински и шосеен, както и гидове, които да преведат всички участници по тях. За да участваме в събитието, не е необходима предварителна регистрация

Specialized bicycles са водещ щатски производител, който има изявено присъствие на световния пазар. Марката е известна с технологичните разработки и иновативни решения, които предлага, а по света едва ли има запален колоездач, който да не е чувал името ѝ. У нас маунтинбайкърите ще могат да изпробват Specialized Turbo Levo FSR 6Fattie, Specialized Enduro Comp FSR 27.5‘‘, Specialized Stumpjumper Comp FSR Carbon 27.5”, Specialized Stumjumper Comp FSR 29”, Specialized Epic Carbon Hardtail 29”. За любителите на шосейното колоездене е подбран моделът SPECIALIZED VENGE ELITE 28“, а семейството на хибридните велосипеди ще бъде представено от SPECIALIZED SIRRUS SPORT 28“ и SPECIALIZED VITA SPORT 28“. За малките колоездачи специално селектирани са моделите SPECIALIZED RIPROCK 16“, SPECIALIZED RIPROCK 20“, SPECIALIZED RIPROCK 24“.

Участниците в събитието ще могат да се възползват от преференциални цени при настаняване в хотел „Рила“ – началната локация на събитието. Всички те ще могат да резервират стая в хотела с включена в цената лифт карта – 127 лв. за двойна стая плюс закуска и 159 лв. за двойна стая плюс закуска и вечеря.

Specialized
Снимка: Specialized Bicycles

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.