Започна регистрацията за Беласица скай рън

Желаещите да се включат в надпреварата могат да се запишат на сайта на събитието.

0


Дата на събитието: 07.10.2017

Сподели

Shares

65 км бягане по билото на планината, панорамна гледка към планините на три държави, езера и водопади… Това е малка част от нещата, които очакват всички, които се осмелят да се запишат на първото международно състезание по планинско бягане между България и Македония – Беласица скай рън. Надпреварата ще се проведе на 7 октомври 2017 г, а за най-нетърпеливите ентусиасти регистрацията отвори на 7 юни.

Парапланеристки приключения в Беласица
Поглед над билото на Беласица/Снимка: Ира Кюрпанова

За да станете част от Беласица скай рън, трябва да се запишете на сайта на събитието.

Докато преминават през 65-километровото трасе, участниците ще видят не само част от планините на България, но и тези на Гърция и Македония. Освен това ще имат възможност да се полюбуват на няколко езера и най-високия водопад в Македония – Смоларският. А долината на река Струма и красивите села в подножието на Беласица допълват последните щрихи в цялостния пейзаж.

Най-актуалната информация относно подготовката и провеждането на Беласица скай рън можете да следите на фейсбук страницата на събитието.

Беласица скай рън се организира в рамките на проект „Беласица – планината на активните хора“, който се изпълнява съвместно от Планинарско еколожко дружество Еделвайс – гр. Струмица и Клуб за екстремни спортове и планинарство “Бела Екстрийм“ – гр. Петрич и е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПП за трансгранично сътрудничество България-Македония.“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.