Освети нощта с челник LED LENSER

2
 

Сподели

Shares

Няма място за колебания – най-голямата ценност на времето на открито сред природата, е свободата, която ни носи. Свободата да сме там, където искаме – без значение на това колко трудно е да се стигне дотам. Свободата да правим каквото искаме – колкото и да е трудно. Свободата да дишаме дълбоко и да съпреживяваме всеки един миг в най-пълноценната му същност. За да е пълна свободата обаче, нищо не трябва да ни ограничава. А с падането на нощта, където и да ни завари тя, да знаем, че все още имаме път напред – ясно видим и добре осветен. За целта винаги можем да разчитаме на челник от LED LENSER – без да пречи на движението на ръцете ни, без да ни спира по пътя.

челник LED LENSER

Фенерите и челниците на марката, създадена в Германия, отговарят на изключително високи стандарти на качество по отношение на функционалност и дизайн. Неслучайно имат повече от 200 патента и множество награди за дизайн и инженерни разработки от цял свят. Още първият им прототип V8 се превръща в световна класика в дизайна и става едно от най-продаваните метални светодиодни фенерчета в света. Днес разнообразието от модели, подходящи за всички активности, предпочитания и нужди, е толкова голямо, че всеки да намери подходящия за него модел, на който да разчита да освети тъмнината.

челник LED LENSER
Модел LED LENSER MH10

Челник LED LENSER MH10
Баланс, ниско тегло и мощност – какво повече да искаме от един челник? Батериите на MH10 са разположени на тила, а светещата глава – на челото, като по този начин се постига баланс на теглото при тичане, бързо ходене или резки движения. Така челникът остава здраво прилепнал за челото, без вибрации и чувство на дискомфорт. По-тежката задна касета с батерията е на тила, а не тежи на челото, което е от значение при по-дълго носене на челника. MH10 има най-доброто съотношение между тегло и излъчвана светлина от всички челници на LED LENSER – той тежи само 158 грама, а същевременно излъчва 600 лумена.
Челникът e оборудван с червена задна светлина, както и цветни филтри за различни приложения, и се зарежда с USB 3.0.

СПЕЦИФИКАЦИИ
Диаметър на главата: 3,60 см
Тегло: 158 г
Тип на батерията: Li-ion Battery 18650, 3.7V
Капацитет на батерията: 12,58Wh, 3400mAh
Време за зареждане: 6 часа
Водоустойчивост: IPX4 със защита от плискаща вода

челник LED LENSER
Модел LED LENSER MH6

Челник LED LENSER MH6
Ще разберете, че носите челник само поради факта, че ще виждате много по-надалеч – моделът MH6 е с тегло едва 93 грама, не повече от една вълнена шапка. За сметка на това, получавате 200 лумена и повече от достатъчните 120 метра максимална дистанция на осветяване. MH6 предупреждава, когато батерията е изтощена, а транспортният предпазител го предпазва от непреднамерено включване в раницата ви.

СПЕЦИФИКАЦИИ
Дължина: 2,9 см
Тегло: 93 г
Тип на батерията: Li-ion Battery, 3.7V
Капацитет на батерията: 3,26Wh, 880mAh
Време за зареждане: 4 часа
Водоустойчивост: IPX6 със защита от плискаща вода

челник LED LENSER
Модел LED LENSER MH2

Челник LED LENSER MH2
Моделът с най-добро съотношение между цена и качество. MH2 работи с 3 броя обикновени батерии AAA, а специалната електроника удължава живота на батерията. Благодарение на технологията на бързия фокус, челникът може да насочва светлинния лъч в една точка за осветяване на обекти на голяма дистанция, или да разширява лъча, за да освети голяма площ – бързо и лесно, само с едно завъртане. Удобната лента за глава може да се сваля, за да бъде изпрана или заменена с нова.

СПЕЦИФИКАЦИИ
Диаметър на главата: 2,9 см
Тегло: 105 г
Тип на батерията: 3хААА, 1.5V
Капацитет на батерията: 5,63Wh, 1250mAh
Водоустойчивост: IPX6 със защита от плискаща вода

Всеки челник е внимателно проверен преди да напусне фабриката, а гаранцията на всички продукти на LED LENSER ® е 5 години от датата на покупка. Ще ги намерите на Ledlenser.bg, както и в магазините в страната.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. Офертата звучи потресавашо добре.
    LED LENSER MH10 е интересен продукт и се интересувам, но не видях как мога да пусна заявка за да закупя един. Цената не е включена нарочно, но това е маркетинг все пак! :D
    Моля свържете се с мен на телефон 0899 880 217, искам да си купя един!

  2. Здравейте Георги,

    В статията има линкове (маркирани в оранжево) към всеки един от представените модели, както и линк към онлайн и физическите магазини, където можете да намерите продуктите на LED LENSER. Конкретно за МН10 – ето оттук може да видите повече за челника и да си го поръчате http://www.ledlenser.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8/OUTDOOR-SERIE/%D0%A7%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA-LED-LENSER-MH10.

    Поздрави и светли летни нощи :)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.