Прогони тъмнината с фенер LED LENSER

0
 

Сподели

Shares

Понякога не ни се иска денят да свършва, и да се лишаваме от емоциите, които ни носи времето навън. И колкото и да са дълги летните дни, дори след падането на нощта искаме още и още. Независимо дали става въпрос за планински преход, къмпинг на открито, офроуд приключение, риболовен излет или каквото и друго вълнуващо преживяване да сме избрали, знаем едно – тъмнината не ни ограничава, защото можем да разчитаме на LED LENSER.

фенер LED LENSER

Фенерите и челниците на марката, създадена в Германия, отговарят на изключително високи стандарти на качество по отношение на функционалност и дизайн. Неслучайно имат повече от 200 патента и множество награди за дизайн и инженерни разработки от цял свят. Още първият им прототип V8 се превръща в световна класика в дизайна и става едно от най-продаваните метални светодиодни фенерчета в света. Днес разнообразието от модели, подходящи за всички активности, предпочитания и нужди, е толкова голямо, че всеки да намери подходящия за него модел, на който да разчита да освети тъмнината.

Фенер LED LENSER
Модел LED LENSER MT10

Фенер LED LENSER MT10
Моделът съчетава най-доброто съотношение между тегло, размер, максимална далечина на осветяване, сила на излъчваната светлина, издръжливост на батерията и цена. Фенерът е компактен, но силен и много подходящ за всякакви приключения на открито. Задейства се лесно, благодарение на предния превключвател и се зарежда чрез USB 3.0, а благодарение на практичния джобен клип, MT10 няма нужда да се крие в раницата ви. Фенерът идва в комплект с връзка за китка и калъф.

СПЕЦИФИКАЦИИ
Дължина: 12.80 см
Тегло: 156 г
Тип на батерията: Li-ion Battery 18650, 3.7V
Капацитет на батерията: 12,58Wh, 3400mAh
Време за зареждане: 6 часа
Водоустойчивост: IPX4 със защита от плискаща вода

Фенер LED LENSER
Модел LED LENSER MT14

Фенер LED LENSER MT14
Модел с изключително висок капацитет на батерията, която гарантирано ще издържи максимално дълго време без зареждане. МТ14 пасва добре в ръката, а предният превключвател позволява лесното му използване с една ръка. Зарежда се лесно чрез USB 3.0, а благодарение на функцията за бързо зареждане, спестявате време. В комплект с връзка за ръка и калъф.

СПЕЦИФИКАЦИИ
Дължина: 15,10 см
Тегло: 253 г
Тип на батерията: Li-ion Battery 3.7V
Капацитет на батерията: 18,13Wh, 4900mAh
Време за зареждане: 8 часа
Водоустойчивост: IPX4 със защита от плискаща вода

Фенер LED LENSER
Модел LED LENSER MT6

Фенер LED LENSER MT6
MT6 е за всички онези моменти, в които използването на фенер със зареждащи се батерии е неудобно – когато няма условия за зареждане, нямате време или търпение да изчакате батериите да се заредят. В такива случаи просто поставете 3 броя обикновени АА батерии в MT6. Разбира се, фенерът може да работи и със зареждащи се АА батерии. Индикаторът за състоянието на батерията показва текущите нива на мощност и ви предупреждава, когато зарядът на батерията спадне, така че да реагирате навреме и да се снабдите с нова батерия, преди старата да е напълно изтощена. В комплект с връзка за китка и калъф.

СПЕЦИФИКАЦИИ
Диаметър на главата: 2,90 см
Тегло: 250 г
Тип на батерията: 3xAA, 1.5V
Капацитет на батерията: 12,6Wh, 2800mAh
Водоустойчивост: IPX4 със защита от плискаща вода

Фенер LED LENSER
Модел LED LENSER MT18

Фенер LED LENSER MT18
С изключителна яркост и лекота на използване, МТ18 с капацитет от 3000 лумена ще спечели сърцата на всички, които обичат да прекарват времето си на открито. Благодарение на технологията на бързия фокус, може да насочвате светлината в една точка за осветяване на обекти на голяма дистанция, или да разширявате лъча, за да осветите голяма площ. Плоската му задна капачка позволява поставянето му вертикално на маса или на пода. Силната батерия може да се зарежда чрез USB 3.0, с функция за бързо зареждане. В комплект с връзка за ръка и калъф.

СПЕЦИФИКАЦИИ
Дължина: 17,10 см
Тегло: 620 г
Тип на батерията: Li-ion Battery, 3.7V
Капацитет на батерията: 37,74Wh, 10200mAh
Време за зареждане: 8 часа
Водоустойчивост: IPX4 със защита от плискаща вода

Всеки фенер е внимателно проверен преди да напусне фабриката, а гаранцията на всички продукти на LED LENSER ® е 5 години от датата на покупка. Ще ги намерите на Ledlenser.bg, както и в магазините в страната.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.