СТАРТ! на лятото в Боровец

0


Дата на събитието: 17.06.2017

Сподели

Shares

Слънцето грее все по-силно, снегът (най-после) се стопява – време е за един вълнуващ летен сезон в Боровец! Подготвяйте колелата, вадете планинарските обувки и се пригответе за незабравими приключения в любимата Рила това лято.

боровец

Боровец открива сезона на 17-ти юни (събота) и за да го отпразнуваме подобаващо всеки, който вземе своята лифт карта за деня, ще кара безплатно и в неделя.

И това съвсем не е всичко – за да бъде началото на сезона още по-неповторимо, трима късметлии, закупили дневни лифт карти в събота (17.06) или неделя (18.06), ще спечелят сезонни лифт карти за лято 2017!

Какво е нужно:
– да сте пълнолетни
– да напишете трите си имена, телефон и имейл за контакт на гърба на касовата бележка (може да участвате само веднъж)
– да пуснете бележката в специалната кутия на касата на лифт „Ситняково“
– да стискате палци да сте един от печелившите (но не и докато се спускате по трасето!)

Разбира се, възможностите за активно прекарано време в Боровец не се изчерпват толкова лесно – тези, които обичат активната почивка в планината, ще могат да се насладят на пешеходни турове до най-красивите места в Рила, каяк на язовир „Искър“, посещение на ловно стопанство „Искър“, конната езда, както и множество игри като пейнтбол, стрелба с лък и пушка, волейбол и тенис на корт. Любителите на въздушните спортове отново ще имат възможността да погледнат планината от птичи поглед с тандемните полети с парапланер.

Borovets Summer

За поредна година това лято Боровец ще бъде домакин на множество спортни, културни и музикални събития.

От 30.06 до 02.07 курортът ще се потопи в магията на българската култура и фолклор с традиционния фестивал „Магията на РИЛА планина“, а през август Рила планина ще бъде завладяна от много рок и позитивни емоции по време на звездния фест БороРок.

Най-бързите спускачи ще премерят сили в Държавния личен и отборен шампионат през юли, а през септември Borovets Mountain Bike Park отново ще посрещне най-талантливите карачи за поредното зрелищно състезание по спускане – Borovets Open Cup, част от Българските Даунхил серии. Планинските бягания за купа Бороспорт, Rila Run и Adventure Sky Run пък ще предизвикат всички любители на бягането в планината.

Borovets Summer

Ще се видим на 17 юни в Боровец!

Повече информация – във фейсбук събитието тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.