Пампорово сезон 2010/2011

1


Дата на събитието: 18.12.2010

Сподели

Shares

Безплатна лифт карта и нощно каране по случай откриването на новия сезон в Пампорово

Пампорово открива новия зимен сезон на 18-ти декември с повече от приятни изненади. Настаняването в хотел „Перелик“ (75 лв за двойна стая) и „Орловец“ (98 лв за двойна стая) е на специални цени, а към пакета върви и безплатна лифт карта за деня на откриването и безплатно нощно каране, ако ви останат сили. И още за празнично настроение – очаква ви специална програма с начален час 15.30 на плаца пред хижа Студенец с изпълнение на традиционни родопски мелодии, а по-късно и с участието на Калин Вельов, Нина Николина, Албена Михова, Българският ски демо тийм и децата на клуб Пампорово. Най-добрите ски учители ще демонстрират възможностите си в огнено шоу на писта Стената, която от тази година е осветена по цялата си дължина от Снежанка до Студенец. След 18.30 ч. тържеството ще продължи в ресторант „Златен орел“ на връх Снежанка, като качването ще става с лифта от Студенец.
Дори и след като приключи откриването, доброто настроение ще се запази, защото от 19-ти до 23-ти декември лифт картите ще останат на специалната цена от 25 лв.
Сезонната лифт карта е 950 лв за възрастни и 649 лв за деца.

Пампорово предлага отлични условия за всякакви възможности. Зоната за практикуване на зимни спортове е разположена около връх Снежанка, на 1926 м надморска височина, и включва 37 км писти за алпийски дисциплини, 25 км писти за дълго бягане, халф пайп писта за любителите на сноуборда и множество подходящи места за спускане със шейни. Преобладават зелените и сините писти, но има достатъчно възможности за избор и за експертите. Отделно има и доста добри условия за извънпистово каране.

Повече информация търсете на http://winter.pamporovoresort.com/.

*****************************************
Банско 2010/2011: откриването
Боровец 2010/2011: откриването
Чепеларе 2010/2011: откриването

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.