Велотаксита в София

3
 

Сподели

Shares

Имаш колело, но нямаш автомобил, а нямаш търпение да преминеш по планинските пътеки на Витоша с маунтинбайка си? Идеята да караш през цяла София с планинско колело също не ти се струва особено приятна, а наоколо не се намира никой, който да може да те превози заедно с велосипеда до планината?

Именно за такива случай, както и за всички останали, в които се нуждаем от превоз заедно с колелото си, велосипеди DRAG, магазини Sport Station и една от най-популярните фирми, предлагащи таксиметрови услуги, се обединяват, за да зарадват всички, които нямат търпение да поемат към планината.

DRAG са оборудвали няколко автомобила на компанията с багажници за велосипеди (всеки багажник за по 3 велосипеда) и вече всеки може да поръча такова такси, с което лесно и удобно да достигне планината. Велотакситата ще работят всеки ден без допълнителна такса за превоз /на стандартни цени за таксиметров превоз/ и можете да ги поръчвате на 02/9732121.

Sport Station
Снимка: Виктор Троянов

Освен това тази неделя – 4-и юни, се организира извозване до предварително избрани точки на Витоша за всички любители на колоезденето. В сутринта на почивния ден, пет таксиметрови автомобила, оборудвани с багажници, ще ни очакват пред магазин Sport Station. Такситата ще направят два тура до планината: един в 10:00 часа и още един в 11:00 часа от паркинга на Sport Station. Възможните дестинации са: Алеко, Бай Кръстъо, Златните мостове и Панчарево.

Mожете да запазите място за себе си и велосипеда като се регистрирате тук.

Сподели

Shares

3 КОМЕНТАРИ

  1. Съвсем случайно ОК супертранс никъде не а споменали за малката подробност, че всъщност искат двойно от реално отчетената цена, защото курса бил за „след околовръстното“. Всъщност подобна „тарифа“ никъде не е упомената дори и на сайта им. Интересно как се издава касова бележка за двойната тарифа? Как ще наречете това? За мен е просто цигания.

  2. Здравейте, благодарим ви за коментара. Смятаме, че идеята на DRAG и Sport Station, с които си партнираме, да оборудват коли с багажници за колела, е готина и полезна. Вашето мнение също е важно, така обърнахме коментара ви към DRAG, които се обединяват в инициативата с таксиметровата компания. Поздрави!

  3. Здравейте, от името на DRAG и Sport Station се извиняваме за объркването, може би сте останали с грешно впечетление – не велобагажника променя цената а дестинацията. Тоест дестинациите като Витоша се таксуват двойно, докато ако желаете превоз до Божурище или Панчарево, тъй като са градове, цената е единична за превоз. Това не зависи от услугата дали се ползва велобагажник или не. Поздрави.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.