Беласица тур 2017

0


Дата на събитието: 03.06.2017

Сподели

Shares
BELASITSA TOUR
Снимка: Bella Extreme

Цял уикенд, изпълнен с много колоездене, незабравими преживявания и срещи със съмишленици, ни очаква на 3-и и 4-и юни. В събота, от центъра на град Петрич, ще бъде дадено началото на Велообиколка Беласица „BELASITSA TOUR 2017“.

Велообиколката ще предложи на желаещите да се включат два маршрута. Първият преминава в подножието на планината и достига до гр. Струмица (Македония), следва връщане по същия път до гр. Петрич. Обща дължина на маршрута 113 км.

За тези, които обичат по-големите предизвикателства организаторите от BELLA EXTREME са предвидили и вариант на трасето, който прави пълна обиколка на Беласица като след гр. Струмица се продължава към Дойранското езеро и през Гърция се достига отново до Петрич. Обща дължина на маршрута 185 км.

BELASITSA TOUR

В деня преди тръгване (петък – 2 юни 2017 г.) в 19.00 часа ще се проведе информационна среща за участниците във Велообиколката. Срещата ще се състои в ресторанта на Парк хотел „Ванга“, гр. Петрич, ул.“ Стадионска“, № 1. На срещата ще бъде представена повече информация за програмата и трасето на Велообиколката. Ще можете да научите и още любопитни подробности за възможностите за велотуризъм в района на Беласица, както и за самата планина. Всички, които са в Петрич в петък са добре дошли.

Повече информация за събитието можете да откриете в сайта тук и във фейсбук страницата тук.

Велообиколка Беласица „BELASITSA TОUR 2017” се организира в рамките на проект „Беласица – планината на активните хора“, който се изпълнява съвместно от Планинарско еколожко дружество Еделвайс – гр. Струмица и Клуб за екстремни спортове и планинарство „Бела Екстрийм“ – гр. Петрич и е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Македония.

BELASITSA TOUR

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.