Обиколка на Беласица с „Велоразходка“

0


Дата на събитието: 03.06.2017

Сподели

Shares

За четвърта поредна година Сдружение „Велоразходка“ ще се включи в организираното от клуб Bella Extreme колоездачно събитие „Беласица тур 2017“. Тази година Обиколката ще бъде на 3-4 юни и традиционно ще стартира от град Петрич.

Обиколка на Беласица

Сдружение „Велоразходка“ предизвикват колоездачите да преминат по дългия маршрут на Обиколката: колоездачите тръгват от Петрич, продължават по поречието на река Струмешница и в първия ден от тура пристигат в Стар Дойран, разположен на Дойранското езеро в Македония. Връщането към България става през Гърция, а маршрутът преминава през китни гръцки селца и езерото Керкини.

Всяка година редица колоездачи се включват във велопохода заради възможността да покарат с други съмишленици и любители на колоезденето, за да покорят 200-та километра, да пресекат три държавни граници и да съберат емоции, които да ги накарат да се върнат на старта в Петрич за следващата обиколка на следващата година.

Колоездачна обиколка на Беласица

И тази година ще бъде създадена организация по превозване на желаещи да участват от София. Това ще стане с автобус с 50 места и огромен бус на DHL, който ще превози колелата на участниците от София до Петрич и обратно – от Петрич до София, след приключване на събитието.

Регистрация може да бъде направена тук, където е поместена и подробна програма на Обиколката. Във фейсбук събитието тук, пък можете да следите цялата актуална информация.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.