World Snowboard Day’2010

0


Дата на събитието: 18.12.2010

Сподели

Shares

На 18-ти декември, точно в 00:00 ч., заедно с още сума ти държави от общо 4 континента, ще отбележим Световния ден на сноуборда с шумно парти в „Салона за танци“ на бар Петък.

World Snowboard Day се организира от Световната сноуборд федерация, Европейската асоциация на борд-производителите EUROSIMA и The Outdoor Sports Valley. Празнува се точно на 19 декември навсякъде, където има сняг… или няма…, а целта му е да промотира сноубордa като култура и начин на живот. Първото издание на празника се случва през 2006 година, когато в света има организирани само 4 ивента. За краткия си четиригодишен живот обаче съвсем естествено WSD придобива лавинна популярност, което довежда до 139 събития в 34 страни през 2009 г. Така съвсем логично фронтът достига и нашите земи. През 2009-та България се записва в масовия проект със собствен ивент, в който се включват повече от 400 човека. Тази година WSD отново ще бъде отбелязан подобаващо у нас. Board.bg и Camp Sessions отново ще са главните виновници, но този път зад гърбовете им стои и мощната подкрепа на бар ПЕТЪК. Хост на ивента на 18.12, когато в 00:00 часа ще посрещнем WSD, ще бъде *САЛОНът ЗА ТАНЦИ* на ПЕТЪК, същото място, където дадохме старт на сезона с традиционното парти на БАССЕС. Представете си го само: по едно и също време ще празнуваме заедно с Босна и Херцеговина, Македония, Русия, Франция, Чили, Исландия, Канада, Германия, Косово, Испания, Австрия, Унгария, Швейцария, Италия, Финландия, Япония, Латвия, Словения, Литва… до тук са вече около 4 континента и два острова. Подаръците, наградите, музиката, шарените дрехи, от-ухо-до-ухо усмивките и каузата – „един спорт – цял живот“ ще са само първите снежинки от началото на поредния сезон.

За да може Световният ден на сноуборда да диша спокойно и в България, основно помагат от LG, MONSTER energy и Burton. Ако се появиш в Салона с маската си за каране, пазиш ски паса си от Боровец от същия ден или си поръчаш 100мл/2х50мл алкохол, получаваш безплатен MONSTER за засилка. За отскочилите твърде високо осигуряваме меко падане с line up-a на ивента:

LINE UP:

Soundforia – “Fusion Embassy
SAVA | Mad Bear – “ПЕТЪК
Emil Prize | Bruhu – “Camp Sesssions

Вход: СВОБОДЕН!!!

За повече любопитности погледни тук http://www.world-snowboard-day.com/ и тук http://board.bg/

С допълнителната подкрепа на:

Спортен магазин Алпи
Drop In
Sport Delivery
Sportal.bg
в. Стандарт
No Ski Crew
Екстремно списание 360
Z-Rock
Fusion Embassy
Man.bg
Forplay.bg
Tillate.com
MAD
Ски център Чепеларе
Списание WHITEROOM

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.