Nectar за очите

0
 

Сподели

Shares
Nectar Sunglasses
Снимка: Nectar Sunglasses

Как по-хубаво да прекараш летните дни освен излегнат върху хамак някъде сред природата и със свеж нектар в ръката? Освен сладка напитка обаче, Нектар/Nectar е името и на свежата марка слънчеви очила, създадени не за да ги държим в ръката си, а за да предпазват очите ни.

Nectar е марка, произвеждаща слънчеви очила, създадена през 2012 година от двама приятели. „Nectar е основана за хората, които не се боят да поемат рискове, хората със свободни умове и онези, които се наслаждават на истинската свобода“.

Nectar sunglasses
Снимка: stormshop.bg

Nectar имат богата колекция “вкусове“ – всякакви модели в разнообразни стилове и цветове, разделени на дамски и мъжки видове. Всеки чифт е изработен ръчно, но освен заради страхотния си облик, Nectar са чудесен избор и заради защитата, която предоставят.

По-голямата част от моделите на марката имат полароидни стъкла, снабдени и с технологията на марката Lucid, които отблъскват повече вредни UV лъчи в сравнение с останалите слънчеви очила с полароидни лещи. Освен това стъклата на всички модели очила са снабдени със защитен филм, който ги предпазва от сериозни надрасквания и следователно удължава живота им. И стъклата, и рамките на очилата Nectar са защитени и със степен на удароустойчивост.

Nectar Sunglasses
Снимка: Nectar Sunglasses

Освен, че изглеждат супер готини и могат да бъдат перфектният завършек на аутфита ни, очилата на марката Nectar се „грижат“ за природата. По-специално – марката дарява процент от всяка една продажба в полза на организация TheBeeCause, която цели увеличаване пчелната популация.

Nectar Sunglasses
Снимка: .nectarsunglasses.com

Качеството на ръчната изработка гарантира, че чифтът очила, който изберем за себе си, няма да се „изхлузи“ от лицето ни, докато практикуваме любимия си спорт. Това ни подсеща да споменем, че при направата на стъклата Nectar е обърнато специално внимание върху способността им да отблъскват светлината, рефлектираща от вода или сняг – „терените“, върху които се разиграват повечето от любимите ни спортове.

Откъде можеш да се сдобиеш с чифт Nectar? Онлайн от сайта stormshop.bg и на място в София на адрес бул. „Черни връх“ №80.

Nectar Sunglasses
Снимка: Nectar Sunglasses

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.