Сърф, скейт и сноуборд в един ден

0
 

Сподели

Shares
Тиа Бланко
Снимка: YouTube Tia Blanco | Triple Threat | FIAT 500X

Колко от любимите си спортове мислите, че можете да изпълните в рамките на един ден? Ами, ако любимите ви спортове са сърф, скейт и сноуборд?

Точно тези са любимите на Тиа Бланко, която приема предизвикателството да отиде да сърфира, след това да кара скейт и да завърши деня със сноуборд спускане. Нищо чудно, че успява – Тиа е млада, талантлива, амбициозна сърфистка, за която тепърва ще чуваме все по-често покрай успехите ѝ във водата.

Тиа Бланко
Снимка: YouTube Tia Blanco | Triple Threat | FIAT 500X

Само на 19 години тя вече е направила неща, които повечето сърфисти никога не са опитвали. Родена в Пуерто Рико и израснала в Сан Диего и Хавай, тя никога не е била далеч от плажа. Именно тези места подхранват страстта й към сърфа и са от ключово значение за успеха ѝ.

Видеото на Тиа – Triple Threat, ни отвежда до три различни дестинации в Калифорния – Малибу, Санта Моника и езерото Big Bear. До всяка от тях младата сърфистка се придвижва със създадения именно за подобни приключения Fiat 500x.

Fiat 500x се представи страхотно и в деня, изпълнен с активности, на Станимира Карадочева-Съни. За разлика от Тиа, Съни не се нуждаеше от задаване на предизвикателство, за да се захване с три различни активности в рамките само на един ден – справянето с многобройни задачи просто е нейно ежедневие. Как протича денят на Съни можете да видите тук.

Fiat, Съни Карадочева

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.