Намаление на Boreal и Bestard в “Стената”

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Стената

За никой планинар, дори и начинаещ, не е тайна, колко важна част от екипировката са обувките. Неподходящите такива могат да съсипят не само прекарването, но и стъпалата ни, докато качествените и предназначени за целта обувки винаги са готови да ни изведат до върха.

В започващия сезон на летните преходи, от магазини „Стената“ ни предлагат да поемем по планинските пътеки с едни от любимите марки обувки на мнозина – Boreal и Bestard. За да бъде лятото ни освен удобно и икономично – избрани модели на двете марки в момента са намалени драстично.

Стената

Моделите Drom, Bamba, Sendai, Zanskar, Nelion и Brenta на Boreal участват в промоцията на „Стената“. От семейството на Bestard намалените модели са: Xaloc, Urban Travel, Trilogy Lady, Galaxy.

Моделите са разнообразни и всеки може да открие най-подходящия за себе си, но всички са изработени от висококачествени материали, с иновативни технологии и мисъл за комфорта ни по време на носене. Сред тях можем да открием модели, предназначени за трекинг, леки планински разходки, високопланински изкачвания и виа ферати.

Стената

Boreal е семейна компания, основана през 1975 година. В производството си компанията се фокусира върху използване и прилагане на опит от първа ръка, а за да постигне това сътруничи тясно с водещи имена в катеренето и алпинизма. Резултатът от това е дизайн, разработка, производство и усъвършенстване на подходящите за планина, туризъм и катерене обувки и еспадрили, като в същото време качеството остава безкомпромисно. Производството на цялата гама е целогодишно, така че всеки модел, който излиза от фабриката, е на не повече от три месеца.

Bestard също започва като семейна компания, която е основана още през 1940 година. Оттгогава до днес марката е успяла да се развие и израсте като разпознаваема компания за планинарски обувки по цял свят. През цялото това време от компанията са следвали и са били верни на семпла и ясна филисофия:

– Да произвеждат обувки с най-високо качество и чрез най-напредналите технологии
– Да са концентрирани върху това, което знаят и умеят най-добре, като не спират да търсят нови решения и да се развиват, вслушвайки се в съветите на експерти и ползватели на техните продукти
– Да бъдат свободомислещи, гъвкави, работейки с клиенти и дистрибутори
– Да са здраво стъпили на земята (във всеки смисъл) и да произвеждат обувки, които те самите обичат да носят.

Стената

Актуалните новини, промоции и намаления от “Стената” можете да следите във фейсбук страницата на магазините тук.

Адресите на магазините, пък са: СТЕНАТА ЦентърСофия, ул. Братя Миладинови 5 (срещу входа на Немската гимназия), СТЕНАТА Младост София, Търговски център Метро Сити, бул. Александър Малинов 51, етаж 1.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.