Намаление на Boreal и Bestard в „Стената“

0
 

Сподели

Shares

Стената

За никой планинар, дори и начинаещ, не е тайна, колко важна част от екипировката са обувките. Неподходящите такива могат да съсипят не само прекарването, но и стъпалата ни, докато качествените и предназначени за целта обувки винаги са готови да ни изведат до върха.

В започващия сезон на летните преходи, от магазини „Стената“ ни предлагат да поемем по планинските пътеки с едни от любимите марки обувки на мнозина – Boreal и Bestard. За да бъде лятото ни освен удобно и икономично – избрани модели на двете марки в момента са намалени драстично.

Стената

Моделите Drom, Bamba, Sendai, Zanskar, Nelion и Brenta на Boreal участват в промоцията на „Стената“. От семейството на Bestard намалените модели са: Xaloc, Urban Travel, Trilogy Lady, Galaxy.

Моделите са разнообразни и всеки може да открие най-подходящия за себе си, но всички са изработени от висококачествени материали, с иновативни технологии и мисъл за комфорта ни по време на носене. Сред тях можем да открием модели, предназначени за трекинг, леки планински разходки, високопланински изкачвания и виа ферати.

Стената

Boreal е семейна компания, основана през 1975 година. В производството си компанията се фокусира върху използване и прилагане на опит от първа ръка, а за да постигне това сътруничи тясно с водещи имена в катеренето и алпинизма. Резултатът от това е дизайн, разработка, производство и усъвършенстване на подходящите за планина, туризъм и катерене обувки и еспадрили, като в същото време качеството остава безкомпромисно. Производството на цялата гама е целогодишно, така че всеки модел, който излиза от фабриката, е на не повече от три месеца.

Bestard също започва като семейна компания, която е основана още през 1940 година. Оттгогава до днес марката е успяла да се развие и израсте като разпознаваема компания за планинарски обувки по цял свят. През цялото това време от компанията са следвали и са били верни на семпла и ясна филисофия:

– Да произвеждат обувки с най-високо качество и чрез най-напредналите технологии
– Да са концентрирани върху това, което знаят и умеят най-добре, като не спират да търсят нови решения и да се развиват, вслушвайки се в съветите на експерти и ползватели на техните продукти
– Да бъдат свободомислещи, гъвкави, работейки с клиенти и дистрибутори
– Да са здраво стъпили на земята (във всеки смисъл) и да произвеждат обувки, които те самите обичат да носят.

Стената

Актуалните новини, промоции и намаления от „Стената“ можете да следите във фейсбук страницата на магазините тук.

Адресите на магазините, пък са: СТЕНАТА ЦентърСофия, ул. Братя Миладинови 5 (срещу входа на Немската гимназия), СТЕНАТА Младост София, Търговски център Метро Сити, бул. Александър Малинов 51, етаж 1.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.