Всички любими активности в един ден

Със Станимира Карадочева - Съни и Fiat

0
 

Сподели

Shares

Fiat, Съни Карадочева

„Ако има желание, има и начин“, казали са хора, стотици пъти по-мъдри от нас. Щеше да бъде хубаво, ако бяха дали идеи и какъв да бъде въпросният начин…

Въпросът е как да намериш време да съчетаеш всичките си любими (и другите задължителни) занимания, когато на разположение имаш само 24 часа. Бонус точки се присъждат, ако откриеш начин, а ти самият си жена, майка и освен че ходиш на работа, имаш екстремни хобита.

За да открием начина и да почерпим опит от огромното желание, потърсихме съвет от Съни – Станимира Карадочева, едно от главно действащите лица, обединяващи всички „диви боровинки“ у нас. Който я познава, знае, че е супер активна, винаги намира начин да следи или да участва в най-атрактивните събития у нас, а сред любимите ѝ спортове са колоезденето и лонгбординга.

В следващото видео виждаме как преминава един неин ден и черпим вдъхновение как да организираме своите. На разположение, за да изпълни всичките си „задължения“ за деня, Съни имаше страхотния Fiat 500x. Веднага, след като Съни се качи в автомобила разбрахме, че с него си приличат по едно нещо – готови са винаги да бъдат активни.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.