Гледай филма за „Лъвско сърце“

0


Дата на събитието: 21.05.2017

Сподели

Shares
Лъвско сърце
Снимка: Лъвско сърце Lion Heart Ultra

През септември в района на Приморско и Странджа планина ще се проведе второто поредно издание на ултра крос триатлона „Лъвско сърце“. Миналата година редица любители на предизвикателствата се записаха за участие и се впуснаха в състезанието, чието трасе преминава през местности, наситени с богато природно и културно наследство.

Повече за „Лъвско сърце“ можете да научите тук.

На 21-ви май, неделя, в читалището на град Приморско ще бъде излъчен филмът „Цената на мечтата“, разкриващ атмосферата около миналогодишното издание на „Лъвско сърце“. Организаторите на триатлона канят всички, които се интересуват от спортове на открито, от природното и културно наследство на Бургас и региона.

Прожекцията ще бъде безплатна и е с начален час 18:00.

20-минутният филм, създаден от студио Never Stopping Productions, дава жива представа за атмосферата по време на ултра крос триатлона, за трудностите и забележителностите по трасето.

За допълване на впечатленията и подробности за „Лъвско сърце“ 2017 (2-3 септември), ще има и представяне на състезанието от самите организатори. Заинтересованите ще могат да зададат всички въпроси, които ги вълнуват преди да се запишат за участие. Регистрация може да бъде направена тук.

Събитието е част от празниците по случай 20 години Община Приморско, която е основен партньор на състезанието вече втора година.

Лъвско сърце

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.