Стрийт лигата на скейтбордистите

0
 

Сподели

Shares

Първата спирка на стрийт скейтборд лигата тази година е Барселона, а ние сме щастливи да съобщим, че ще можем да ви снабдяваме с най-актуалната и интересна информация директно от мястото на събитието, където в момента е Оги Начев.

SLS Nike Open

На 20-и и 21-ви май (тази събота и неделя), на скейт парка „Skate Agora“ в Барселона ще се проведе кръг от Street League Skateboarding – SLS Nike SB Pro Open Barcelona 2017.

Лигата, основана през 2010-а година от скейт легендата Rob Dyrdek, е известна с най-високите парични награди за скейт състезание въобще, и като първата професионална стрийт скейтбординг лига.

С появяването си, SLS въвежда и нови правила за оценяване в стрийт скейтбординг ивентите – ISX (Instant Scoring Experience). За разлика от всички други световни състезания, където се оценява комбинация от цял рън или серия, тук се дават точки за всеки уникален трик по отделно.

Най-много победи в SLS има звездата на Monster Energy и Nike Skateboarding – Nyjah Huston, който тази година също е сочен за фаворит. Освен него, за състезанието са заявили участие имена, като: Chaz Ortiz, Chris Cole, Chris Joslin, Luan Oliveira, Manny Santiago, Paul Rodriguez, Ryan Decenzo и още куп световно известни про-та.

Идният уикенд Барселона ще бъде разтърсена от световната скейтбординг сцена по един неповторим начин. Следете ни внимателно, защото ще ви ъпдейтваме ежедневно.

От Барселона за списание 360° – Оги Начев.

Атмосфера от миналогодишни кръгове на SLS ви показваме в промо видеото по-долу.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.