Отиваме отвъд забавлението с ON!Fest

0


Дата на събитието: 24.06.2017

Сподели

Shares

Преживяване по-велико от забавлението ни обещават организаторите на тазгодишния ON!Fest. Такова е и мотото на фестивала, който се завръща след 3-годишно прекъсване: „Beyond Fun“ или казано на български – „Отвъд забавлението“.

On Fest
Storror

На 24-и и 25-и юни в Интер Експо Център, София ще можем да се заредим с внушителна доза адреналин. ON!Fest ще ни посрещне в няколко зони, а ние ще следим изкъсо спортната – ON!Sport, защото:

• Начело на ON!Sport зоната застава Илко Илиев. Познавате го от пролетния брой на списание 360°, в който Илко разказа как са заснели феноменалното видео 2D Run ден по ден. Ако сте пропуснали, видеото спечели голямата награда на фестивал за филми, заснети с дрон в Ню Йорк, беше публикувано от National Geographic и накратко – „запали главите“ на родни и далечни фенове на фрийръна. По време на фестивала Илко ще участва в демонстрации в различни дисциплини и ще дава ценни съвети на всеки, който иска да скочи в предизвикателството на фрийръна или паркура.

• Специално за фестивала в София пристига една от най-прогресивните паркур групи в света – Storror (Сторър). Прецизни изпълнения, чистота на движението и завидни умения, Storror събират в себе си нужната доза лудост и любов към движението, което прави невъзможното възможно и преобръща представите за атлетизъм. В спортната зона ще можем да видим демострации от крюто, да се включим в работилници за любители и ще можем да видим премиерния за България филм, документиращ техните последни преживявания – паркур изпълнения от световна класа между покривите на 25-етажни сгради в Сеул, Шанхай и Хонг Конг – Roof Culture Asia.

On Fest
Storror

• Ще можем да наблюдаваме демонстрации и да се запознаем отблизо с лонгбординга с Мартин Раднев и момичетата от Wild-Berries, които ще ни покажат как се танцува върху дъска.

• Хайлайн и слаклайн предизвикателства ще бъдат отправени и представени от Людмил Иванов.

Освен, ON!Sport зоната обаче, и останалите не са по-малко интересни. На ON!Fest ще има за всеки спрямо интересите му, a ние препоръчваме да не изпускате и зона Street. Там ни очакват музика, танци и улично изкуство, зрелищни батъли, работилници, графити и още много. Двукратният европейски шампион Алекс Язов, заедно с едни от най-изявените дрифт състезатели от Mirafiori Team ще представят уникалното си авторско шоу „Дрифт Анархия“, включващо мото стънт и BMX демонстрации по време на дрифта. Всичко това ще бъде съпътствано от специално, дневно Block Party на открито с DJ-и и водещи в стиловете хип-хоп, трап, рага, бийтбокс и други.

On Fest
Снимка: On Fest

Какво още ни очаква в тазгодишния ON!Fest можете да научите от официалния сайт тук, фейсбук страницата или Туитър. Билетите вече са в продажба, а до 21-ви май чуруликат ранните пиленца. Пълна информация за билетите има тук.

ON Fest Sport

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.