Поставил си си мисия? Вземи си Nixon

0
 

Сподели

Shares

Една мисия си поставят производителите на часовниците Nixon – да създадат първият в света часовник, разработен специално за екшън спортове. Успяват, но не спират с това – The Mission от Nixon вече е подобрен и пристига, готов да последва всичките ни стремежи да бъдем свободни сред природата.

Nixon The Mission

Освен, че е умен, The Mission е и супер здрав, така че с удоволствие „пристига“ в планината, на любимия ни сърф спот или на местата, на които развиваме ски/сноуборд уменията си. Часовникът притежава най-здравият хардуер, в сравнение с всички останали смарт часовници на пазара, и най-високо ниво на водоустойчивост – 10 ATM. Освен това The Mission е „облечен“ в удароустойчив поликарбонов кейс и е изработен със сърцевина от неръждаема стомана. Стъклото на циферблата е екстремно здравото Corning ®Gorilla® Glass.

Nixon The Mission

Когато казваме, че е създаден специално за екшън спортове, имаме предвид точно това. Производството на The Mission е тясно свързано с Surfline®, най-големият и надежден източник на репорти за условия за сърф в света и Snocountry – предоставящи информация за условията в планините. Не на последно място, часовникът използва софтуер Android Wear, който наскоро беше разширен до версия 2.0 и който ни позволява да имаме директен достъп през часовника си до:

– Google FIT: можем да задаваме цели, да проследяваме измината дистанция и да следим прогреса си в конкретния избран спорт, да следим за изгорените калории или броя на направени крачки;
– Настройки за персонализация на часовника, така че да получаваме информация за нещата, които ни интересуват;
– Информация за времето до залез;
– STRAVA;
– Музика, която сме свалили предварително – без телефон, единствено с Bluetooth слушалки;
– TELEGRAM App – приложението, чрез което можем да отговаряме на съобщения директно през часовника;

Освен всичко това The Mission ни предоставя постоянна асистенция директно от Гугъл. Чрез ключовата фраза „OK, Google“ можем да задаваме въпроси или команди, или да търсим помощ от Гугъл. Единствено с гласова команда можем да получим информация за маршрута, който сме избрали с помощта на Google Maps. Също, часовникът може да бъде свързван с Гугъл Календари, да ни информира чрез известия или аларми.

Nixon The Mission

The Mission от Nixon е съвместим както с android, така и с iOS телефони. Можем да се сдобием с него от магазините: Boardshop – София 1000, ул. „Генерал Йосиф Гурко“ № 43 и 18G – Пловдив 4000, ул. „Константин Стоилов“ № 15. Онлайн, пък часовникът е наличен в Divetec, Sport Watches и Boardshop.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.