Българските Wings for Life отбори

0
 

Сподели

Shares
Wings for Life
Снимка: Wings for Life ворлд Рун

Wings for Life World Run наближава с пълна скорост. Можеш да се включиш, където и в България, или по света, да се намираш на 7-и май. Единственото, което трябва да направиш, е да свалиш приложението Wings for Life World Run App.

Чрез него можеш да се присъединиш към някой от отборите:

Skechers (повече за тях има тук)
OSHEE BULGARIA – Оshee Bulgaria ще дари от името на 10 души, включили се към отбора им и изпълнили заданието на играта, която организират. Какво трябва да направите можете да прочетете тук.
Free Dimension – отборът на клуб „Свободно измерение“;
Lion Heart – отборът на триатлонците от състезанието Lion Heart, което ще се проведе на 2-3 септември;
Sofia Group Runs – отборът на Run BG, който организира и бягане в подкрепа на каузата в Борисовата градина;
Wild-berries – отборът на момичетата, които ни въвеждат в света на екстремните спортове през тяхната призма. Сайтът им е тук.
STENATA – отборът на магазини „Стената“, където можем да намерим цялата необходима екипировка за приключения сред природата;
Run and Gain – отборът на спортен клуб Run and Gain, където можем да тренираме кросфит, функционални тренировки, кик бокс, айкидо със страхотни треньори;

Илиян Лазаров, Wings for Life

Ако нямаш възможност да бягаш, но искаш да подкрепиш каузата на фондация Wings for Life, можеш да го направиш като дариш средства.

100% от даренията отиват за провеждане на медицински изследвания и проучвания с цел гръбначните увреждания да станат напълно лечими.

Списание 360° създаде своя дарителска кампания и ще се отблагодари на всеки, който дари средства за целите на фондация Wings for Life.

Ще подарим колекция от четири броя на Списанието на всеки, който дари като част от кампанията, защото вярваме, че всяко добро заслужава да бъде възнаградено.

Човекът, дарил най-голяма сума, пък ще бъде отличен за приноса си с официален Wings For Life сертификат, пълна колекция броеве на списание 360°, включваща и издаваните от 2009 до 2011 г. малки списания, които вече не могат да бъдат открити никъде.

Нашата кампания можете да видите тук.

Wings for Life

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.