Включи се в игра, бъди нинджа

0


Дата на събитието: 13.05.2017

Сподели

Shares

I play ninja

Какво ще кажете за 8 часа активно прекарано време сред природата? Когато казваме активно, имаме предвид не обичайната разходка, преход или занимание с любимия спорт. Имаме предвид 8 часа, прекарани в игра, в която ще преживеете: скално катерене, спускане с тролей, скок пандюл, ориентиране, планинско колоездене, стрелба с лък и копие, логически загадки, арт творилници.

На 13-и май екипът на IPlay.Ninja организира първата от няколко поредни игри Pop-Up Ninja. Само на около 16 км от София, в местността „Крив камък“ над село Мърчаево ще можем да се впуснем в един, пълен с преживявания, ден.

i play ninja

Какво представлява играта?

Няколко отбора от по двама души ще бъдат изправени пред 20 мисии, включващи преминаване на физически, екстремни и логически предизвикателства. Целта е всеки отбор да събере колко е възможно повече точки от всички мисии, докато се забавлява, играе и развива личните и отборните си умения и качества.

Освен неописуемо забавление и незабравими емоции, събитията от поредицата Pop-Up Ninja ни позволяват да опознаем по един необикновен начин природните дадености на всяко различно място, на което се провеждат игрите. Позволяват ни да разберем основни принципи за изпълнение на всяка от дейностите, но и ни дават идеи с какво можем да се занимаваме по принцип в конкретния район, защото всяка от игрите е съобразена с особеностите на локацията.

I play ninja

Как можеш да се включиш?

За играта край Мърчаево на 13-и май можеш да се запишеш като попълниш регистрационната форма тук и заплатиш билета за отбора си по банков път. Цена на билет за отбор: 170 лв.

Повече информация за събитието можете да намерите във фейсбук страницата тук и в сайта тук.

i play ninja

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.